jokervinnerhistorie

Full konto for Tom: Vant over 600.000 kroner

Tom Ingebrigtsen satt i påskesola og drømte om en telefon fra Hamar. Så ringte det...

DRØMMEPÅSKE: Tom Ingebrigtsen nyter påsken med skiturer og pilking. - Nå som jeg har fått telefonen fra Norsk Tipping i tillegg blir det jo bare en drømmepåske, sier den glade Joker-millionæren.Privat
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:28. mars 2018Endret:2. januar 2023

- Nå satt jeg og kona faktisk i solveggen og drømte om at Norsk Tipping skulle ringe, så ringer du! utbryter Tom Ingebrigtsen fra Nannestad når han får telefonen fra Hamar.

Han er på Fagernes Camping i påsken, og hadde tilfeldigvis spilt Joker akkurat denne onsdagen.

- Dette er jo helt utrolig. Jeg blir helt skjelven, sier han når han får beskjed om at han er onsdagens Joker-kandidat og at han skal være med å spille om over 1,4 millioner kroner.

Spill Joker, du også!

Artikkelen fortsetter under bildet.

PÅSKEHARE: Programleder Ingeborg Myhre, for anledningen iført et Snapchat-filter, fikk leke påskehare og gratulerte Tom med flere hundre tusen kroner.

- Skal nyte livet

Tom hadde tallene 9 - 5 - 2 - 5 - 9 å spille på. Dessverre ble det en bom på det nest siste tallet, men han endte likevel opp med hele 627.000 kroner.

- Jeg er så fornøyd, jeg! Dette er bare ren og skjær lykke. Rett og slett en drømmepåske, sier han.

- Hva skal du bruke pengene på?

- Fruen og jeg må nok bruke påsken til å drømme litt om hva pengene skal gå til, men en del skal brukes til å nyte livet. Vi skal til Ibiza i mai, og da kan vi unne oss litt ekstra, sier han.

Ca. 3 millioner i Joker-potten

Ettersom Tom ikke gikk helt til topps, overføres 798.000 kroner til lørdagens Joker-trekning. Da kan du vinne ca. 3 millioner kroner dersom du blir trukket ut som Joker-kandidaten.

Og husk at det er SuperLotto på påskeaften! Da trekker vi ut minst 40 ekstra Lotto-millionærer som vinner 1 million kroner hver.

LES MER: 40 millionsjanser på lørdag

Her kan du spille Joker - både onsdag og lørdag

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag. Vinnersjansen i SuperLotto er 1:5,5 mill. per rekke.)

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: 3 180 139

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2022: 104

  • Antall millionærer i 2022: 69

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 009 000 kr.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler