jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten vant førstepremien midt i hytteoppussing

Ingen Joker dukket opp, men det gjorde ingen verdens ting – onsdagens heldige Joker-kandidat suste rett til topps – og det mens han pusset opp hytta.

HELDIG JOKER-VINNER: Granvin-mannen endte på toppen av premiestigen onsdag kveld.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:31. mai 2023

Onsdagens heldigste Joker-spiller ble en mann i 60-årene fra Granvin i Vestland. Han holdt på med oppussing av hytta da han mottok den overraskende Telefonen fra Hamar om at han var trukket ut som Joker-kandidat.

– Oi, det er jo fantastisk moro, svarer mannen når vi ringer han i forkant av tv-trekningen.

Som Joker-kandidat var han allerede sikret inngangspremien på 187 000 kroner, og dersom alt gikk rette veien under trekningen kunne han ende opp med 935 000 kroner på slutten av kvelden.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Skulle følge trekningen på nettbrett

Granvinmannen ønsket at Embla skulle ta de logiske «opp eller ned-valgene» for ham, mens han håpet å ha nok nettilgang til å kunne følge trekningen på nettbrettet.

Dette er tallene mannen og Embla fikk utdelt (leses fra venstre mot høyre):

2 - 2 - 7 - 2 - 0

Med null bom bar det strake veien til topps for den heldige Joker-kandidaten og han kunne dermed se frem til 935 000 kroner ekstra på konto til sommeren.

Dugnad før tv-trekningen

– Heldigvis fikk vi fyrt opp iPaden, ler Joker-vinneren når Norsk Tipping ringer tilbake etter trekningen.

Dermed hadde han også fått med seg at han nå var blitt 935 000 kroner rikere. Det hadde også kona, sønnen og sønnens kamerat fått med seg. Rett før Telefonen fra Hamar først tok kontakt hadde mannen organisert en dugnad for å montere en stor kjøkkenplate på hytta. Den rakk de akkurat å få på plass i tide før tv-trekningen gikk på lufta. Det var med andre ord god stemning i hyttestua da vi på ny snakket med vinneren.

– Nå fant vi frem noen glass med hvitvin og feirer litt forsiktig, sier mannen.

– Det føles helt fantastisk. Vi har ikke helt forstått det ennå.

Foran seg hadde de flere oppussingsprosjekter på hytta, og noe av premien vil nok bli brukt på det. Ellers skulle det også bli litt ekstra stas på barnebarna i sommerferien.

– Nå er det nok en del i Granvin som kommer til å lure på hvem dette er, humrer den ferske Joker-kandidaten lurt.

Vinnerkupongen hadde mannen kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Joker
31. mai 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Alltid flere heldige i Joker

Selv om det kun er Joker-kandidaten som får sjansen på den største premiepotten, er det alltid flere som får grunn til å smile litt i Joker. Denne gangen var det for eksempel to spillere som hadde fem rette og dermed sikret seg 116 880 kroner i premie. 120 spillere hadde fire rette og fikk en gevinst på 2 140 kroner.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Sommer-Joker

Lørdag 3. juni er det klart for sommerens første Joker-trekning i fint følge med Lotto. Joker-potten vil da ligge på ca. 1,9 millioner kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler