jokervinnerhistorie

Fulltreffer for Joker-kandidaten: - Jeg skjelver!

Joker-trekningen 17. oktober gjorde kvelden til en kvinne fra Alvdal helt spesiell. Hun ble kveldens Joker-kandidat og gjorde rent bord.

JOKER: Jokeren dukket ikke opp den 17. oktober, men blinkskudd ble det likevel.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:17. oktober 2020Endret:2. januar 2023

Lørdag ble en kvinne fra Alvdal trukket ut som Joker-kandidat. Med tittelen fulgte en inngangspremie på 424 000 kroner. En sum som, med hell, kunne gjøre henne til millionær.

Hadde lagret nummeret

Da Norsk Tipping ringte kvinnen fra Alvdal for å gi gladnyheten, var det en spent stemme som svarte i andre enden. Hun hadde lagret nummeret 625 60 000, og fryste til . Kunne det være en tulletelefon? Eller ringte Norsk Tipping feil? Slik var det ikke - hun var kveldens Joker-kandidat og sikret seg med det inngangspremien på over 400 000 kroner.

- Det er helt utrolig! Premien er jo gull verdt uansett, sier ei blid dame som skulle følge sendingen hjemmefra. 

Joker-kandidaten ønsket å være anonym og lot Embla ta de logiske opp/ned-valgene for henne, på følgende tall:

1 - 7 - 9 - 1 - 3

Treff på samtlige tall

Embla startet som vanlig bakerst på tallrekka, og det med et treff. Derfra gikk det bare oppover. Til slutt kunne hun ikke klatre ytterligere. Joker-kandidaten hadde nådd taket. Nøyaktig 2 120 000 kroner ble summen som nå er på vei inn på kvinnen fra Alvdal sin konto. Da vi ringte opp igjen satt latteren løst.

- Ha ha ha! Herregud så mye penger jeg har vunnet, utbryter vinneren. Hun hadde fulgt TV-trekningen sammen med familien og det hadde blitt både latter og tårer sier kvinnen.

Vinneren innrømmer at det var stor spenning helt til det siste tallet, men syveren var tallet som ga mest spenning.

- Når syveren gikk inn, skjønte jeg at dette gikk veien. Jeg var så usikker, men så gikk det! Helt uvirkelig, sier den nybakte millionæren. 

Premien er som vinneren sier "gull verdt". Nå skal det pusses opp og kanskje vanker det en ny bil.

- Men jeg skal spare mye. Dessuten har jeg barn jeg gjerne vil dele premien med, sier kvinnen fra Alvdal avslutningsvis.

Vinnerspillet ble kjøpt på Coop Prix Alvdal.

Vi gratulerer så mye til Joker-kandidaten!

Her er trekningsresultatene for Joker.

Nye muligheter på onsdag

Allerede på onsdag får en ny person muligheten til å bli Joker-kandidaten. På onsdag ligger det cirka 1,1 millioner kroner på toppen av premiestigen. Premien kan man vinne ved å ta opp-ned-valgene, og kanskje klatre helt til topps, slik som kveldens kandidat gjorde. Eller man kan kapre toppremien på cirka 1,1 millioner kroner ved treffe på selveste Jokeren. 

Lykke til!

            

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 500 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut er ca. 1:500 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 350 000, som da gir en vinnersjanse på ca. 1:350 000. Les mer om vinnersjanse for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 3 331 463

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 104

  • Antall millionærer i 2019: 73

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 5 860 000 kr

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler