flaxvinnerhistorie

Ga et løfte før de skrapte - nå pakker alle sammen kofferten

Da svigerfar delte ut ReiseFlax til Espen og resten av storfamilien, lovte de å dra på tur sammen hvis en av dem vant toppgevinsten.

SNART NY TUR: Espen Haugvaldstad og familien kan nå glede seg til felles reiseopplevelser.Foto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingNinaRundsveenPublisert:17. juli 2018Endret:2. januar 2023

- Svigerfar hadde kjøpt med seg 11 lodd da vi var samlet på hytta og ga alle hvert sitt, forteller Espen Haugvaldstad fra Stavanger.

Gjengen ble enige om at hvis noen skrapte frem toppgevinsten, et reisegavekort på 100.000 kroner, skulle de dra på tur sammen.

- Så dukket faktisk gevinsten opp på loddet til moren min! Da ble vi helt sjokka alle mann! Men nå blir det fellestur, sier Espen fornøyd.

Ikke bestemt reisemålet

Rogalendingen forteller at nå skal gjengen bruke litt tid på å bestemme seg for hvor de skal dra.

- Det er ikke så viktig akkurat hvor det blir, så vi kommer nok til enighet til slutt, sier han.

Espen er glad for at familien nå har fått et påskudd til å dra på fellestur.

- Det er mye artigere å dra på tur sammen med andre enn alene! Svigerfar er også kjempefornøyd med utfallet, sier han og ler.

Stigende stemning på hytta

Etter at gevinsten var et faktum, ble det enda bedre stemning på hytta.

- Det var ikke noe å si på humøret den ettermiddagen, sier rogalendingen.

Vi gratulerer og ønsker god tur til hele reisefølget!

Vinnersannsynlighet toppremie fysisk: 1:666 720
Vinnersannsynlighet toppremie digitalt: 1:666 667

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler