selskapet

Garderobepraten – på innsiden av fotballfamilien

I den nye episoden av Garderobepraten hyller vi frivilligheten. Se den nye episoden her.

GARDEROBEPRATEN: Frivilligheten står i fokus i Garderobepratens andre episode.
Norsk Tipping
Publisert:3. november 2022Endret:19. januar 2023

I «Garderobepraten» ønsker Norsk Tipping sammen med fotballen å gi et innblikk i hva som skaper denne garderobekulturen «alle» snakker om og bli kjent med hva som opptar menneskene som er, eller har vært, en del av den.

I andre episode er det representanter fra Stabæk som er med på å hylle frivilligheten.

Samme med våre partnere Norges Fotballforbund, Toppfotball Kvinner og Norsk Toppfotball besøker vi jevnlig garderobene i norsk fotball. Vi har fått lov til å komme inn i det aller helligste – nemlig garderoben. Freddy dos Santos inviterer aktuelle personer fra fotballfamilien til en garderobeprat om historier, tanker og viktige tema.

Alle som har vært en del av lagidrett, uansett nivå, har et forhold til garderoben som samlingspunkt. Det er en arena for samhold, deling av glede, samling i bunn eller helt vanlig småprat. Det skapes også både minner og sterke vennskap. Alt dette gjør garderoben til en unik møteplass.

I første episode har vi besøkt Vålerenga-spillerne Guro Pettersen, Henrik Udahl og Henrik Bjørdal i deres hjemmegarderobe på Intility. Vi tok en prat om hvordan hverdagen i toppfotballen påvirker den mentale helsa. Hvor mye snakkes det egentlig om følelser i en Eliteserie-garderobe? Hvordan jobber spillerne med mental trener? Og hvordan preger skader hverdagen?

Svaret på dette og mye mer finner du her, i første episode av Garderobepraten.  

En liten smakebit av første episode: 

Relaterte artikler