flax

Gaveutfordringer? Gi en meter Flax-lodd

Snart er det jul og julegavene må lages og kjøpes. Men hva gir du de som har alt, ikke ønsker seg noe eller ikke vil si hva de ønsker seg? En meter GriseFlax eller MillionFlax, så klart! 

FLAX: Riv av et lodd og skrap i vei Med GriseFlax eller MillionFlax. Får du en meter MillionFlax til jul får du spenning, moro og masse moro. Har du skikkelig Flax blir du millionær.Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:13. november 2019Endret:2. januar 2023

Julegaver er vanskelige greier. Noen har alt og andre vet du ikke hva ønsker seg, og noen ønsker seg ikke noen ting. Men gir du nordmenns favorittlodd - MillionFlax - gir du spenning og moro i fleng, og muligheten til å vinner premier så store som en million kroner.  

  • Er du glad i de store premiene og samtidg liker muligheten til å vinne mindre premier? Da er en juleversjonen av dine favorittlodd i salg nå. 

Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet!
Skrap når og hvor som helst.
MillionFlax koster kr. 25 og du kan vinne opp til en million kroner. 
GriseFlax koster kr. 10 og du kan vinne opp til 10 000 kroner. 

MillionFlax får du hos din kommisjonær.

Sugen? Det nye røde MillionFlax-loddene kan du også skrape her.Vinnersannsynlighet toppremie:
MillionFlax 1: 600 000
GriseFlax 1: 333 333


Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler