flax

Gi deg selv en spennende førjulsgave: Flax julekalendere

Nå er Flax-julekalenderne tilbake. Vi har rykende ferske julekalendere på mobil, men også de store originale Flax julekalenderne du henger på veggen. 

FLAX: Nå kommer Flax julekalender både på web, mobil og tablet også! Skrap når og hvor du vil!
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:9. oktober 2018Endret:2. januar 2023

Flax julekalender innheholder 24 spill, et nytt spill hver dag fra 1. - 24. desember, og da alle luker er skrapt kan du fortsatt vinne stort.

Det finnes to måter å skrape på: Er du av den utålmodige typen kan du skrape hele kalenderen på en gang. Du kan også skrape en luke hver dag i desember.

Du kan vinne en pengepremie hver dag, i hver enkelt luke, og du kan også legge sammen symboler gjennom hele perioden, og vinne da alle luker er åpnet.

Årets fysiske Flax-kalendere  har en koselig design fra vår illustratør Henning Kristoffersen og er som vanlig full av sitrende spenning og mange store og små premier.

  • Den store Flax-julekalenderen  koster hundre kroner og har toppremien på èn million kroner.

  • Flax-julekalenderen koster 50 kroner og har toppgevinst på 500 000 kroner.

Kjøp de populære digitale utgavene av Flax julekalender for web, mobil og tablet her;

Vinnersannsynlighet Flax julekalender  1: 500 000
Vinnersannsynlighet Flax stor julekalender stor 1: 325 000
\

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler