vinnerhistorie

Klassiker: Øker Ødegaard & Co forspranget til Liverpool?

Serieleder Martin Ødegaard og Arsenal er 11 poeng foran Liverpool. Søndag er det duket for storkamp når lagene møtes på Emirates.

SPENNING: Søndag er det gigantmøte når Arsenal og Liverpool møtes i London.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:6. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Martin Ødegaard & Co. topper tabellen foran helgens Premier League-runde. Avstanden ned til Erling Braut Haaland og Manchester City er på ett poeng

Liverpool har hatt det trått i sesongstarten og er hele 11 poeng bak Arsenal, riktignok med en kamp mindre spilt.

Arsenal bittesmå favoritter

Arsenal har syv seire på åtte matcher, mens Liverpool står med to seire, fire uavgjort og ett tap på syv kamper.
Søndag møtes Arsenal og Liverpool på Emirates. I skrivende stund er Arsenal knepne favoritter på Oddsen. Det er 2,50 på seier til The Gunners, 3,60 på uavgjort, mens det er 2,55 på at Liverpool stikker av med alle poengene. 

Tabelltoer Manchester City spiller hjemme mot Southampton. Erling Braut Haaland & Co er det eneste laget som ennå ikke har tapt. City står med seks seire og to uavgjort. Motstander Southampton har tre strake tap.

Søndagens kveldskamp er Everton - Manchester United som spilles klokken 20.00. Etter fire strake seire ble det bom stopp for United som tapte 6-3 i byderbyet mot City sist helg. Avstanden fra Manchester United og opp til serieleder Arsenal er på ni poeng.
Everton innledet sesongen med seks kamper på rad uten seier, men har vunnet sine to siste, 2-1 mot Southampton og 1-0 mot West Ham.

Slår Tottenham tilbake?

Leicester som tok sesongens første seier da de slo Nottingham 4-0 i forrige runde spiller borte mot Bournemouth lørdag. Bournemouth har tre uavgjort på sine fire siste kamper.
Tottenham gikk på sesongens første tap forrige helg da de tapte 3-1 i London-derbyet mot Arsenal. Lørdag spiller Spurs borte mot Brighton, som har overrasket og ligger på fjerdeplass. Brightons eneste tap denne sesongen er i bortekampen mot Fulham 30. august.
Mandagskampen er Nottingham - Aston Villa. 

Lørdag:

Søndag:

Mandag:

 

Relaterte artikler