flaxvinnerhistorie

Gjemte loddet med milliongevinsten under mikrobølgeovnen

I frykt for å miste Flax-loddet hun hadde vunnet 1 million kroner på, puttet vinneren det i en mappe og gjemte det under mikrobølgeovnen.

MILLIONÆR: En kvinne fra drammensområdet skrapte seg nylig frem til én million Flax-kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:21. januar 2019Endret:17. november 2023

Kvinnen som vant 1 million kroner er bosatt i drammensområdet. Hun ønsker å være anonym, men deler gjerne historien.

- Jeg har nesten aldri kontanter på meg, men forrige torsdag hadde jeg en 200-lapp i lommeboka. Jeg kjøpte noen MillionFlax-lodd og dro hjem til mora mi på besøk. Hun fikk lov å skrape. Hun er egentlig mest opptatt av om man har vunnet 25 kroner, så loddet kan byttes i et nytt. Hun sa «det er ikke noe på disse, men du får sjekke over». Det gjorde jeg – og da så jeg at jeg hadde vunnet én million kroner, forteller kvinnen.

Ble livredd

Hun dro hjem med vinnerloddet og merket hun ble litt stresset.

- Jeg ble livredd for at det skulle bli borte, eller at noen skulle komme og stjele det. Så da jeg kom hjem, la jeg det i en mappe og gjemte det under mikrobølgeovnen, ler kvinnen.

- Helt absurd

To dager senere var hun hos kommisjonær, som ringte kundeservice hos Norsk Tipping, som kunne bekrefte at Buskerud-kvinnen var blitt millionær.

- Det er helt absurd. Jeg skal bruke mye av pengene til å nedbetale lån. Kanskje blir det ny bil – i tillegg har jeg lyst på en ferietur, sier kvinnen.


Har du også lyst til å bli millionær? 

De nye MillionFlax-loddene er nå ute hos Norsk Tipping sine kommisjonærer og er også tilgjengelige digitalt gjennom Norsk Tipping sin app. 

  • Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst.

Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000

 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler