Gjemte loddet med milliongevinsten under mikrobølgeovnen

Gjemte loddet med milliongevinsten under mikrobølgeovnen

MILLIONÆR: En kvinne fra drammensområdet skrapte seg nylig frem til én million Flax-kroner.

Illustrasjonsbilde: Gro Synstad

Gjemte loddet med milliongevinsten under mikrobølgeovnen

I frykt for å miste Flax-loddet hun hadde vunnet 1 million kroner på, puttet vinneren det i en mappe og gjemte det under mikrobølgeovnen.

Kvinnen som vant 1 million kroner er bosatt i drammensområdet. Hun ønsker å være anonym, men deler gjerne historien.

- Jeg har nesten aldri kontanter på meg, men forrige torsdag hadde jeg en 200-lapp i lommeboka. Jeg kjøpte noen MillionFlax-lodd og dro hjem til mora mi på besøk. Hun fikk lov å skrape. Hun er egentlig mest opptatt av om man har vunnet 25 kroner, så loddet kan byttes i et nytt. Hun sa «det er ikke noe på disse, men du får sjekke over». Det gjorde jeg – og da så jeg at jeg hadde vunnet én million kroner, forteller kvinnen.

Ble livredd

Hun dro hjem med vinnerloddet og merket hun ble litt stresset.

- Jeg ble livredd for at det skulle bli borte, eller at noen skulle komme og stjele det. Så da jeg kom hjem, la jeg det i en mappe og gjemte det under mikrobølgeovnen, ler kvinnen.

- Helt absurd

To dager senere var hun hos kommisjonær, som ringte kundeservice hos Norsk Tipping, som kunne bekrefte at Buskerud-kvinnen var blitt millionær.

- Det er helt absurd. Jeg skal bruke mye av pengene til å nedbetale lån. Kanskje blir det ny bil – i tillegg har jeg lyst på en ferietur, sier kvinnen.


Har du også lyst til å bli millionær? 

De nye MillionFlax-loddene er nå ute hos Norsk Tipping sine kommisjonærer og er også tilgjengelige digitalt gjennom Norsk Tipping sin app. 

  • Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst.

Skrap MillionFlax her 

Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000