lotto

Gjør deg klar! Snart trekker vi 33 ekstra Lotto-millionærer

Vi er nok en gang klare for en av årets største Lotto-happenings! Under årets tredje Supertrekning i Lotto trekker vi ut ca. 33 ekstra Lotto-millionærer.

TELEFONEN FRA HAMAR: Ola Thorset, Pernille Storholm Skaret og Pie-Christine Skagsoset Norseng er klare med Telefonen fra Hamar når rundt 33 ekstra Lotto-millionærer skal trekkes ut 14. september.Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:31. juli 2019Endret:2. januar 2023

Lørdag 14. september skjer det! Da er det klart for Supertrekning i Lotto, og det betyr at ekstra mange vil få Telefonen fra Hamar. 

Denne gangen er det rundt 33 spillere som vil bli trukket ut som vinnere av 1 million kroner hver – uten at de trenger å ha et eneste rett tall. 

Husk at du kan bli med i trekningen allerede nå: Spill Lotto her!

Årets tredje Supertrekning

Fire ganger i året kan du være med på Supertrekning i Lotto. Årets første var på påskeaften. Da ble 51 ekstra spillere Lotto-millionærer, og tre andelsbanker delte til sammen 3 millioner kroner. Lørdag 22. juni kunne 24 alenespillere og 1 andelsbank juble over 1 million kroner hver.

Denne gangen er det altså rundt 33 ekstra Lotto-millionærer som skal trekkes ut. 

Fortsatt litt usikker på hvordan Supertrekning fungerer? Les videre!

Fem kjappe om Supertrekning i Lotto

  1. Supertrekning i Lotto betyr at vi trekker ut ekstra mange Lotto-millionærer. 

  2. Denne trekningen gjennomføres i tillegg til den ordinære Lotto-trekningen, fire ganger i året. 

  3. Alt du må gjøre for å være med i Supertrekningen, er å sørge for å ha spilt Lotto minst én gang siden forrige Supertrekning (lørdag 22. juni).

  4. Jo flere Lotto-rekker du har spilt, desto flere deltakelser får du i Supertrekningen. Spiller du for eksempel ti rekker, får du ti «lodd i hatten».

  5. Neste Supertrekning er lørdag 14. september, og da trekker vi ut ca. 33 ekstra spillere som vinner 1 million kroner hver.

Spill Lotto for å være med på Supertrekning! Førstkommende lørdag er det ca. 14 millioner kroner i den ordinære Lotto-potten.

Lykke til!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse! Les mer HER.

(Vinnersannsynligheten for sju rette i Lotto er 1:5,4 millioner pr. rekke. Sjansen for å blir en av millionærene i Supertrekning er 1:5,5 mill. per rekke.)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler