Glimt før Champions League-debuten: - Vi skal være offensive

For første gang i historien skal et nordnorsk lag ut i Champions League-spill.

Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:5. juli 2021Endret:3. januar 2023

Onsdag starter Bodø/Glimt på sin vei til Champions League. Som regjerende seriemester er det Glimt som i år får muligheten til å kvalifisere seg, slik Molde fikk i fjor.

Motstander er Legia Warszawa.

- Først og fremst blir det en fotballkamp. En spesiell fotballkamp. Det blir utrolig gøy. Så skal ikke vi komplisere det mer enn vi må. Vi skal forberede oss godt. Legia skal få oppleve at det kommer et lag med energi, sier Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen om oppgjøret.

Kampen på Oddsen.

For han, spillergruppa og klubben blir det å prøve seg i Champions League en ny opplevelse. 

- For alle i klubben er dette en ny opplevelse. Så handler det om å være rå nok til å ta den muligheten.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Han garanterer at Glimt skal ha sin normale tilnærming til kampen.

- Vi er offensive. Vi skal angripe kampen med offensiv fotball og være oss sjøl. Det gir oss størst muligheter.

Hele intervjuet med Glimt-treneren kan du se i videovinduet over.

Glimt har hatt en aldri så liten formdupp den siste tiden. Kun en av de siste fem kampene er vunnet. Både Sandefjord og Molde har gått seirende ut av oppgjøret med gultrøyene. I generalprøven mot Viking endte det med 2-2.

Relaterte artikler