jokervinnerhistorie

Godt over en halv mill. til Joker-kandidaten

En kvinne fra Orkland endte opp med å vinne 776 000 kroner som lørdagens Joker-kandidat.

ORKLAND-VINNER: Lørdagens Joker-kandidat ble en kvinne fra Orkland.Illustrasjonsfoto: Shutterstock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:22. juni 2024

Lørdagens heldigste Joker-spiller ble en kvinne fra Orkland i Trøndelag. Hun sikret seg tittelen «Joker-kandidat» og vant med det også en inngangspremie på 470 000 kroner, som hun beholdt uansett utfallet av Joker-trekningen. På toppen av premiestigen lå 2 352 000 kroner og ventet.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

To bom

Vi fikk ikke kontakt med Orkland-kvinnen før tv-trekningen, og det ble derfor Ask som måtte ta de logiske opp-ned-valgene for henne. Dette var tallene kandidaten hadde fått utdelt (leses fra høyre mot venstre):

7 - 6 - 2 - 1 - 7

Med to bom på andre og tredje tallet endte til slutt Joker-kandidaten to trinn opp på premiestigen. Kvinnen kan dermed se frem til en fin premie på 776 000 kroner.

Ny fotballskjorte

Etter endt trekning fikk vi endelig snakket med den ferske Joker-vinneren. Hun hadde oppdaget de ubesvarte anropene fra Hamar og regnet med at det kanskje dreide seg om Joker-trekningen.

– Jeg tenkte at jeg måtte følge med på tv-trekningen, og da fikk jeg det bekreftet, forklarer hun.

Selv om det ikke ble toppremie var hun godt fornøyd.

– Jeg skulle jo så klart ønske det hadde slått til med flere tall når jeg først ble trukket ut, men så er det ikke alle som opplever å bli trukket ut heller. Jeg har snakket med mannen min om hvor heldig jeg har vært.

Selv om det meste av premien skal settes inn på sparekonto har hun allerede lovet bort en liten del av den.

– Jeg har lovet en tantegutt en ny fotballskjorte. Jeg sa «det skal du få i kveld», avslutter hun fornøyd.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på Norsk Tippings nettsider.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Vant 195 960 kroner hver

Det var ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en premie lørdag – 49 411 små og store premier ble delt ut til heldige vinnere samme kveld. Blant disse var det tre ekstra heldige spillere som hadde fem rette og sikret seg 195 960 kroner hver i andrepremie.

Joker
22. juni 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping gratulerer alle lørdagens Joker-vinnere!

Ca. 2,5 mill. onsdag

Onsdag 26. juni er det klart for ny Joker-trekning – hånd i hånd med Vikinglotto. Siden Joker-kandidaten ikke tok med seg hele Joker-potten lørdag, overføres det resterende beløpet til onsdagens trekning. Joker-potten vil da være på ca. 2,5 millioner kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler