Haaland debuterer foran hjemmefansen

Erling Braut Haaland banket inn tre mål i sin Borussia Dortmund-debut. Nå skal stjerneskuddet spille sin første hjemmekamp på Signal Iduna Park.

HJEMMEDEBUTEN: På Signal Iduna Park tidligere kjent som Westfalenstadion får Erling Braut Haaland sin hjemmedebut som Dortmund-spiller fredag kveld.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:21. januar 2020Endret:2. januar 2023

Etter 56 minutter på stillingen 3-1 til Augsburg entret Erling Braut Haaland banen til sin Dortmund-debut sist lørdag. Resten er historie.

19-åringen fra Bryne scoret tre ganger i sin første opptreden i oppgjøret som Dortmund vant 5-3.

Tre mål fra Haaland var oddssatt til 24,00. Et tosifret antall nordmenn spilte på tre Haaland-scoringer før kampstart.

Finn nye målscorer på Langoddsen!

Nå er det duket for hjemmedebuten til 19-åringen. Fredag kveld venter Ståle Solbakkens tidligere klubb FC Köln.

Fredag 20.30: Borussia Dortmund - FC Köln, direkte på Viasport 1.

2019/2020-sesongen til Haaland har vært et eventyr så langt. På totalt 23 klubbkamper for RB Salzburg og Dortmund har han scoret 31 mål.

Her finner du kampen på Langoddsen!

For Dortmund handler det nå om å henge med i toppen av Bundesliga. Laget ligger for øyeblikket på en del 4. plass. Kun tre poeng bak Bayern på 2. plassen og sju poeng bak Leipzig på topp.

Seieren mot Augsburg var den best tenkelige starten på seriespillet igjen etter vinterpausen, som Dortmund gikk inn i med ett poeng på de to siste kampene.

Fredagens motstander har en fin rekke med seire. Etter fem tap på seks kamper, fant Köln virkelig formen ettersom jula nærmet seg. De siste fire ligakampene er alle vunnet.

Kampstart er 20.30. Her finner du kampen på Langoddsen!

 

Relaterte artikler