Lukta lunta tidlig og spilte på Haaland som CL-toppscorer

Erling Braut Haaland scorer og scorer for Dortmund. Noen så den komme, for flere har faktisk spilt på at 19-åringen skulle bli toppscorer i Champions League.

Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:19. februar 2020Endret:2. januar 2023

Per dags dato er Erling Braut Haaland toppscorer i Champions League sammen med Bayerns Robert Lewandowski. Begge står med 10 mål så langt.

Haaland noterte seg for åtte mål i gruppespillet for Salzburg, som røk ut av turneringen. Men i januar ble han solgt til Dortmund og dermed var han igjen på banen i en Champions League-kamp tirsdag kveld.

I Champions League-debuten for Dortmund mot PSG ble det to mål på 19-åringen. Dermed er han oppe i like mange som Lewandowski.

150 i odds

Før Champions League-start var det 150 i odds på at jærbuen skulle bli toppscorer i turneringen. En liten sjekk viser at det er et knippe nordmenn som investerte mellom 30-100 kroner i spillet.

Til sammenligning sto Lewandowski i 15 før starten. Nå får du 5 i odds på at Haaland blir turneringens toppscorer.

Lewandowski er den store favoritten til å bli toppscorer. Her finner du spillet på Langoddsen!

Tysk vekst

Haalands inntreden i den tyske Bundesliga merkes også både våre kundetall og omsetning. Spesielt målscorerer-spillene med Haaland er populære objekter.

- Etter debuten med hat trick mot Augsburg økte både omsetningen og spillergrunnlaget i de neste kampene, sier teamleder på sportsspill Ole Morten Bratberg.

En rekke Haaland-spill ble tilbudt på Langoddsen og Liveoddsen til onsdagens kamp. Og med to norske scoringer var det kundene som hadde mest grunn til å juble.

Relaterte artikler