Joker-kandidaten: - Er redd en av ungene har svimt av

Joker-kandidaten: - Er redd en av ungene har svimt av

JUBEL: - Utrolig artig, sa mannen fra Harstad da han fikk vite at han ble trukket ut som Joker-kandidaten.

Foto: Norsk Tipping

Joker-kandidaten: - Er redd en av ungene har svimt av

Det meste en kar i femtiåra fra Harstad noensinne hadde vunnet, var et par kaffeposer på bingo. Det var helt til Norsk Tipping slo på tråden.

Mannen fra Harstad er på jobbreise når det overraskende ringer fra 625 60 000, som er telefonen fra Hamar.

- Så utrolig artig, utbryter han når han får beskjed om at han er trukket ut som kveldens Joker-kandidat og potensielt kan vinne 1.254.000 kroner onsdag 6. desember.

Spill Joker, du også!

Fra kaffe på bingo til flere hundretusener

Joker-kandidaten lot Embla gjøre valgene for seg under TV-sendingen. Det gikk nesten helt til topps. Harstad-mannen var sikret 251.000 kroner i utgangspunktet, og endte opp med 903.000 kroner.

- Det meste jeg har vunnet tidligere, er et par poser kaffe på bingo. Jeg er strålende fornøyd! Jeg så på sammen med kollegene mine, og det ble stormende jubel her.

Pengene skal i hvert fall brukes på en tur til sydligere strøk sammen med familien. Hva resten skal gå til, må han tenke nøyere på.

- Jeg ringte madammen for å fortelle at jeg hadde vunnet, men hun tror ikke på meg i det hele tatt. Og jeg er redd en av ungene har svimt av, fordi jeg får ikke noe mer svar fra ham, sier den glade vinneren.

Ca. 2,3 millioner på lørdag

Lørdag er det Joker igjen! Dersom du blir trukket ut som Joker-kandidaten, kan du være med og spille om ca. 2,3 millioner kroner.

Lykke til!

Spill Joker innen lørdag klokka 18.00.

(Sjansen for å bli trukket ut som Joker-kandidaten er ca. 1:350.000 (onsdag) og ca. 1:550.000 (lørdag) per rekke.)