nabolaget

Hamarsing fikk Telefonen fra Hamar – i kveld ringer vi en ny Nabolaget-millionær

Fredag 5. april ble en mann i 50-årene fra Hamar overrasket med milliontelefonen fra samme by. I kveld ringer vi en ny Nabolaget-millionær – er du klar?

HVOR HAVNER MILLIONEN? På fredag trekker vi en ny millionær i Nabolaget.Foto: Shutterstock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:12. april 2024

Det ble en kortreist vinnertelefon i Nabolagets hovedtrekning sist fredag. Den som sikret seg den gjeveste premien på 1 million kroner var nemlig en hamarmann.

Den ferske millionæren i 50-årene ble rimelig overrasket da han fikk vinnerbudskapet servert fra hjembyen samme kveld.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Hemmelighetsfull millionær

– Har jeg vunnet 1 million kroner? Kødder du? spurte mannen lettere sjokkert etter den hyggelige beskjeden.

– Det kom veldig overraskende og brått på, må jeg si.

Mannen i 50-årene kunne fortelle at han har spilt Nabolaget fast i rundt åtte år, men at han hittil kun har vunnet mindre premier.

For de som måtte lure på hva slags planer hamarsingen har for millionpremien, må vi dessverre skuffe. Den heldige vinneren var hemmelighetsfull rundt den fremtidige premiebruken.

– Jeg har noen planer og tanker om hva jeg har lyst til å realisere og gjøre nå. Det som hvert fall er helt sikkert er at det kommer veldig godt med, avsluttet Nabolaget-millionæren lurt.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Mange heldige vinnere

Millionvinneren var ikke den eneste hamarsingen som kunne juble over premie fredag kveld. At Nabolagets geotag havnet på mannens adresse kunne også hans nærmeste spillende naboer nyte godt av. Fem naboer sikret seg en premie på 100 000 kroner hver mens ti naboer kunne glede seg over premier på 10 000 kroner. I tillegg ble det delt ut 50 premier på 1 000 kroner, og ikke mindre enn 2 500 premier på 50 kroner i mannens nærområde.

I tillegg til nabolaget i Hamar sikret fem andre vinnere fra følgende steder seg en premie på 100 000 kroner hver:

  • Hønefoss i Buskerud

  • Husnes i Vestland

  • Øvre Snertingdal i Innlandet

  • Skogbygda i Akershus

  • Heggedal i Akershus

Også her kunne de nærmeste spillende naboene glede seg over gode premier.

Ny millionær på fredag

Fredag 12. april er vi klare til å dele ut en ny millionpremie til en heldig vinner et eller annet sted i landet – og selvfølgelig også drysse premier over de nærmeste naboene. Hvem vet? Kanskje snakkes vi på fredag?

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler