flax

FLAX: Har du testet denne digge mint-latten?

Vi viser deg hvordan du enkelt kan lage denne mint-herligheten hjemme.

MMMINTKAFFE: Blir det bedre?FOTO: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:25. januar 2023Endret:3. februar 2023

Lei den samme gamle kaffekoppen? Du trenger ikke nødvendigvis oppsøke nærmeste kaffebar for å nyte en kaffe litt utenom det vanlige. Prøv denne superenkle mint-latten hjemme!

Slik gjør du

 • Lag en shot sterk espressokaffe, eller to om du vil ha den sterkere (du kan også bruke vanlig sterk kaffe om du ikke har tilgang på espresso), og hell i et tykt glass eller en kaffekopp.

 • Klem inn ønsket mengde sjokoladesaus i espressoen.

 • Ha i ca. to mintsjokolader og rør rundt til både sausen og sjokoladen smelter.

 • Varm opp melk og fyll opp glasset/koppen, men la det være igjen litt plass på toppen (du kan også bruke havre-, soya-, ris-, eller mandelmelk).

 • Topp mint-latten din med krem og gjerne en ekstra mintsjokolade på toppen.

 • Nyt!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Tenk om du har Flax i kaffepausen

Med en rykende fersk mmmint-herlighet i hånda kan du lene deg tilbake og ta den pausen du fortjener - og når du sitter der: Hva med å supplere med Flax Kaffepausen?

Kaffepausen er et Flax-lodd med en toppremie på 100 000 kroner. Bak skrapefeltet skjuler det seg diverse symboler man ofte forbinder med - ja, nettopp kaffepausen. Tre like av hvert symbol utgjør ulike premiestørrelser, og skraper du frem tre "donuts" er du den heldige vinneren av den gjeveste på 100 000 kroner.

Kaffepausen har en pris på 20 kroner og kan kjøpes hos flere av Norsk Tippings kommisjonærer og på nett.

Lykke til!

Vinnersjanse Kaffepausen: 1 :250 050            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: (alle typer Flax-lodd): 9 636 165 (fysiske Flax lodd: 8 426 821, digitale Flax-lodd: 1 209 344)

 • Antall førstepremieutbetalinger 2021 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 73 (38 millionutbetalinger fysisk Flax, 35 millionutbetalinger digital Flax)

 • Antall millionærer i 2021: 73

 • Høyeste premieutbetaling i 2021: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her    

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

 • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

 • Antall millionærer i 2023: 44

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler