nabolaget

Harald traff blink i Nabolaget - hvem blir millionær fredag?

Forrige fredag var det Kongsvinger som ble hovednabolag i fredagstrekningen - med en svært heldig Harald Kristiansen i hovedrollen.

LUGN: Ikke mange milene fra svenskegrensa traff geotaggen adressen til Harald, som reagerte med behersket glede.Foto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:1. mars 2022Endret:3. januar 2023

Geotaggen landet på hans adresse i innlandsbyen Kongsvinger. Og ikke nok med at han endte opp som hovedvinner - mannen fra de dype skoger hadde faktisk levert to kuponger. Resultat: 1 million kroner pluss 100 000 kroner, siden han da også hanket inn nest høyeste beløp som «sin egen nabo».

- Det var ikke så dumt å levere to ganger, sa en humrende vinner da Norsk Tipping slo på tråden fredag 25. februar.

Spillefrist for hovedtrekningen i Nabolaget er fredag kl. 19.00

Sindig Vinger-kar

Bare så det er sagt: Det holder selvfølgelig med én deltagelse for å være med på Nabolaget-spenningen. For 50 kroner har du et lodd i hatten til samtlige (daglige) trekninger en uke. 

«Dobbelt-spiller» Kristiansen lot seg ikke vippe av pinnen da han fikk milliontelefonen. Omkvedet «sindig hedmarking» stemte i så måte godt. 

- Oi! Såpass! Dette var jo ikke dumt, kommenterte en fattet, men glad vinner.

Kristiansen kunne legge til at premien skulle brukes fornuftig, og at det nok ville dryppe litt på familiemedlemmene. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnermuligheter hele uken med Nabolaget

Fredag 4. mars er det på nytt klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra kjøpsdag og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og 6 trekninger på fredager med én toppremie på 1 million kroner og fem tilleggspremier på 100 000 kr. I tillegg vinner naboene til alle disse fredagsvinnerne en pen slant på alt fra 10 000 kroner til en femtilapp basert på hvor de bor i forhold til vinneradressene.

Spillefrist for hovedtrekningen i Nabolaget er fredag kl. 19.00

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler