Havnelid: Frivilligheten er idrettens viktigste verdi

2022 er Frivillighetens år, noe Norsk Tipping vil være med å markere gjennom hele året.

GLEDER SEG: Administrerende direktør i Norsk Tipping, Åsne Havnelid ser frem til å feire frivilligheten i 2022.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:14. februar 2022Endret:3. januar 2023

Gjennom hele 2022 skal vi i Norsk Tipping være med og ha fokus på og feire Norges viktigste lagarbeid, nemlig frivilligheten.

Frivillighetens år er forankret i regjeringens Frivillighetsmelding. Det er Frivillighet Norge som har fått ansvaret for å planlegge og koordinere innsatsen gjennom hele året. Det skal markeres fra nord til sør, på digitale og analoge flater og i både fysiske og digitale arrangementer.

Egen podkast

Norsk Tipping er en av mange aktører som skal være med på å løfte frivilligheten gjennom hele 2022. Det er bare å følge med fremover

Blant annet eier vi en podkast sammen med Frivillighet Norge. Den kan du sjekke ut HER. Solveig Kloppen er programleder.

Dette er Frivillighetens år, les alt HER

- Fra vaffelstekere til billettselgere

Administrerende direktør i Norsk Tipping Åsne Havnelid mener frivilligheten i Norge er av uvurderlig karakter.

- Idrettens solide posisjon i Norge hviler på en uvurderlig frivillig innsats fra ildsjeler over hele landet. Idrettens status som folkebevegelse er bygget på dugnadsånden – det at mange ser nytten og gleden av å bidra til å løfte et fellesskap. Det som er ekstra fint, er at alle bidrag er like viktig. Det handler om alt fra foreldrene som stikker løype til klubbrennet til parkeringsvaktene som bidrar til å arrangere VM på ski. Fra vaffelstekerne på klubbhuset til de som selger billetter på Briskeby stadion. Alt dette er med på å forankre idrettsbevegelsen solid i folket, slik alle føler at de er en del av noe. Frivilligheten er idrettens viktigste verdi, sier Åsne Havnelid.

 

Relaterte artikler