flaxvinnerhistorie

Hege fra Mysen kjøpte BilFlax på jobb - vant Volvo XC60

Hege Tangen Syversen fra Mysen kjøpte BilFlax på Coop Prix hvor hun jobber og vant en splitter ny Volvo XC60 T8 AWD R-design ladbar hybrid, og til sommeren blir det bilferie.  

FLAX: Hege fra Mysen jobber på Coop Prix og kjøpte BilFlax av seg selvNorsk TippingPrivat foto
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:22. august 2018Endret:2. januar 2023

- Jeg har skrapt litt Flax tidligere, men ikke ofte og jeg har aldri vunnet slike premier, sier Hege Tangen Syversen fra Mysen og ler. 

Kjøpte lodd på jobben

Hege kjøpte et Flax-lodd på Coop Degernes, butikken hvor hun jobber, og selv har solgt mange Flax-lodd.

- Jeg leste at det var flere BilFlax-biler å vinne, så da kjøpte jeg BilFlax-lodd, sier den blide Mysen-kvinnen. 

Bilferie i sikte

- Bilen ser veldig fin ut. Nå har jeg Ford fra 2011, så dette blir jo et skikkelig løft. Det blir kanskje bilferie med familien neste sommer, så nå gjenstår det å finne et sted å reise til sier hun og ler. 

- Jeg er ikke så veldig opptatt av bil, men det er greit å ha en som er sikker. Jeg pendler et stykke til jobb hver dag, så det er greit å ha bil som er i orden, sier BilFlax-vinneren fra Mysen. 

Vi gratulerer! 

Skrap deg frem til en splitter ny toppspekket Volvo XC60 T8. Her er bilkjøring re-definert som enklere og morsommere.  

Volvo XC60 T8 AWD R-design er en ladbar hybrid med firehjulstrekk og Volvos R-design pakke. Både en headturner og en trendsetter blant moderne kraftige familiebiler. Her har du det beste av skandi-design, sikkerhet, eleganse, komfort, luksus og kraft

Volvo XC60 T8 AWD, R-design er en SUV for opp til fem personer, spekket med avansert føreropplevelse, lyd, navigasjon, sportslig og sofistikert interiør, fra en  produsent i verdensklasse av sikre, sportslige og komfortable biler.  XC60 T8 er også miljøvennlig i egenskap av å være en ladbar hybrid.

Du kan kjøre på elmotor, eller du kan velge hybrid-drift som enten kombinerer kraftkildene 2 x elmotor og forbrenningsmotoren, eller alle tre kraftkilder samtidig og da har du i årets Flaxbil ca 407 hk og 640 nm. dreiemoment tilgjengelig.

BilFlax kan du skrape digitalt eller kjøpe hos din Norsk Tipping-kommisjonær. Det er per 20.08.2018 igjen fem biler i toppremie på de fysiske loddene. De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang, og antall biler som kan vinnes er "uendelig".

BilFlax 2018 koster 25,-

Skrap BilFlax 2018 her

Vinnersannsynlighet BilFlax er 1: 312.525.


Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler