flax

Hell i spill og kjærlighet? Husk Valentinsdagen

Alle hjerters dag, også kjent som Valentinsdagen, er rett rundt hjørnet. Har du en hjertevenn du vil glede litt ekstra den 14. februar? Hva med å gi Flax-spenning?

FLAX: Ikke glem Valentinsdagen torsdag 14. februar. Gi Flax-spenning til de du er glad i.Adobe Stock + redigering Elin Bjørn
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:6. februar 2019Endret:2. januar 2023

Torsdag 14. Februar er det Alle hjerters dag, også kjent som Valentinsdagen. Dagen er til for å feire kjærligheten og er en fin anledning til å gi de du er glad i ekstra oppmerksomhet.

Er du typen med hell i både spill og kjærlighet? Da kan det være en idé å gi Flax-lodd i Valentinsgave. Flax-lodd passer fint som gave i seg selv eller som til/fra-kort. Og om du ikke har hell i kjærlighet, kan det hende du har hell i spill. Da kan du gi deg selv litt spenning med et Flax-lodd.

Med litt flaks kan et lodd realisere de største drømmer! 

Hvor kommer egentlig Valentinsdagen fra? det finnes mange mulige opphav, men her har du noen av de:

  1. Dagen har røtter fra romersk feiring av gudinnen Juno. Hun representerte kvinner og ekteskap.

  2. Feiringen oppstod på 1500-tallet da folk trodde at fuglene begynte å parre seg på nettopp denne dagen.

  3. Dagen var tidligere en festdag for to martyrer kalt Valentinus.

  4. På 1700-tallet utviklet dagen seg til å bli en dag for å uttrykke kjærlighet gjennom gaver som blomster, kort og sjokolade. Dette var starten på den feiringen vi kjenner i dag.

Uansett opphav - god alle hjerters dag og lykke til!

Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax 1: 600 000 (pris kr. 25.- ) 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler