aktueltvinnerhistorie

Her får Michelle oppfylt drømmen - møtte David Guetta

- Den beste dagen i mitt liv, utbrøt Michelle Nordli etter at hun vant et drømmemøte med den franske legenden. Bli med Michelle til Stavernfestivalen!

DRØMMEMØTE: Stavernfestivalen og Norsk Tipping delte i samarbeid ut et møte med den franske DJ-en David Guetta. Den heldige vinneren ble Michelle Nordli (28).Olav Stubberud
Forfatterbilde Norsk TippingAnne Siri NørstebøForfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:14. juli 2018Endret:2. januar 2023

Helt siden tenårene har Michelle Nordli (28) fra Sørumsand digget den franske DJ-en David Guetta.

Da Norsk Tipping i samarbeid med Stavernfestivalen kjørte en konkurranse hvor du kunne vinne et drømmemøte med artisten, var hun rask på labben og la inn en kommentar om hvorfor akkurat hun burde få møte stjerna.

På Norsk Tippings Facebook-side skrev hun:

«David Guetta har vært og er fortsatt en av mine største musikkhelter (helt tilbake til jeg var 17 år). Er 28 nå. På russebilen spilte jeg alltid «Love is gone» og den var min store favoritt på den tiden. Hører faktisk på den fortsatt. Har vært på Findings og sett noen andre EDM-artister men ikke David Guetta - og jeg ville ha frika helt ut hvis jeg hadde vunnet dette. For han er jo den største. Blir sommerens og kanskje årets høydepunkt 😍»

Rundt 600 andre var med i konkurransen om å vinne drømmemøtet, men denne kommentaren sikret at drømmen gikk i oppfyllelse for Michelle. Det ble nettopp hun som vant drømmemøtet med David Guetta.

- Nei! Oi, oi, oi! Herregud, så utrolig gøy, sa hun da hun fikk beskjeden fra Norsk Tipping.

I videoen øverst i saken kan du bli med Michelle til Stavernfestivalen, hvor hun møtte stjerna.

Relaterte artikler