aktuelt

Hit reiser Lotto-millionærene

Nesten 40 prosent av spill-millionærene til Norsk Tipping bruker deler av premien sin på reise! Kan du gjette hvor de reiser?

REISEFEBER: Spill-millionærene feirer ofte med en ferietur! Kanskje blir det litt ekstra luksus på reisen også?Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAnne Siri NørstebøPublisert:11. juli 2017Endret:2. januar 2023

En ny undersøkelse blant Norsk Tipping sine spill-millionærer viser at hele 38 prosent bruker hele eller deler av premien sin på reiser.

- Ja nå er vi solbrente og fine, ler Bjørn Grønås fra Våler i Hedmark gjennom telefonrøret.

47-åringen vant nesten 3 millioner i Lotto i februar, og i sommer nyter han glade dager i Bulgaria.

Hit reiser millionærene

Det er kanskje ikke så rart, men det er ferier med sol og strand som er mest populært blant millionærene. 36 prosent av de som bruker premien sin på ferie ønsker seg litt varmere klima

Bjørn Grønås og samboeren hadde egentlig slått fra seg planene om en solferie i år, men så kom telefonen fra Hamar! Da ble det tur likevel.

- Det er et herlig liv! Jeg må jo trekke meg litt inn i skyggen innimellom jeg da, når det blir for varmt.

Hjemme bra, men borte best?

Undersøkelsen blant spill-millionærene viser at etter sol og strand er det 31 prosent som velger storby eller charterturer.

Kun 12 prosent reiser på Norges-ferie etter at de ble millionærer.

Vinneransvarlig Ingrid Roterud Mathisen forteller at noen av millionærene drar til akkurat den samme destinasjonen de alltid har gjort, bare oftere. Andre igjen reiser til steder de ikke har hatt råd til tidligere.

- Steder som går igjen er Maldivene, Mauritius, Thailand og USA. Også er det nok en del som syns det er fristende å bare oppgradere en stjerne eller to, eller tillate seg ting som gjør at de kjenner bittelitt på følelsen av at Lotto-millionærer ikke er som alle andre millionærer, forteller Mathisen og ler.

Tilbake i Bulgaria funderer Lotto-millionær Grønås hvor neste ferietur skal ta vegen. Han har alltid drømt om å reise til Svalbard.

- Ja, der blir jeg ihvertfall ikke solbrent, så jeg må nok ta meg en tur dit også, sier han og ler.      

I tillegg til reising bruker 30 prosent av millionærene premien sin på bil. Sjekk hvilken bil som er millionærenes favoritt HER!     

* Millionærundersøkelsen ble gjennomført i juni 2017. 309 millionvinnere fra perioden juni 2015 til juni 2017 har svart på undersøkelsen.

 

 

 

 

Relaterte artikler