Holder Ranheim seg foran storebror?

Selv med én kamp mindre spilt, ligger Ranheim foran Rosenborg på tabellen. Holder det seg slik også etter helgens runde?

GOD START: Ranheim-jubel etter scoring mot Sandefjord onsdag, som endte med det nyopprykkede lagets seier nummer to.NTB Scanpix
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:12. april 2018Endret:2. januar 2023

Etter fire serierunder (fire lag har spilt bare tre kamper) er det ikke mange poengene som skiller lagene i Eliteserien. Det er kort vei både opp og ned. 

Én kamp mindre spilt

Det har nok ikke minst Ranheim et realistisk syn på, men akkurat nå kan de nyopprykkede nyte en sjetteplass på tabellen - samtidig som de må se to trinn ned for å finne byrival Rosenborg. Og det attpåtil med en kamp mindre spilt enn den store gullfavoritten.

Her finner du tabell, resultater og kommende kamper i Eliteserien

Ranheim står med to seire på sine tre kamper:

  • Ranheim - Stabæk 4-1

  • Tromsø - Ranheim 4-0

  • Sandefjord - Ranheim 1-2

To fine seire altså, og en dose realitetssjekk på Alfheim. Men det har et antatt sterkt lag som Strømsgodset også fått.

Søndag kommer Haugesund til Extra Arena - et Haugesund som har full poengpott på bortebane så langt. Både Bodø/Glimt og Odd måtte bite i eget gress i møte med Eirik Hornelands gutter. Sist ble det 1-1 hjemme mot Sarpsborg 08, men Haugesund skapte mer enn nok sjanser til å vinne den kampen.

Klarer de å gjenskape det i Trondheim, kan det fort bli den tredje strake borteseieren.

Ranheim - Haugesund ser du på ESPlayer søndag kl. 18.00.

Rosenborg på gang?

Skulle Ranheim tape, trenger Rosenborg bare ett poeng i mandagens bortekamp mot Bodø/Glimt for å gå forbi på tabellen. Rosenborgs 4-0 nedsabling av Molde gjør at målforskjellen er solid positiv. Var det startskuddet for RBKs forventede tabellklatring?

Bodø/Glimt - Rosenborg ser du på Max mandag kl. 19.00.

Her er hele den 5. runden i Eliteserien:

Lørdag 14. april  Kl. 18.00Start - VålerengaEurosport NSøndag 15. april  Kl. 18.00Molde - LillestrømEurosport N Ranheim - Haugesund  Sandefjord - Kristiansund  Stabæk - Tromsø  Strømsgodset - Odd Kl. 20.00Sarpsborg 08 - BrannEurosport NMandag 16. april  Kl. 19.00Bodø/Glimt - RosenborgMax

Spill på Eliteserien på Langoddsen her

Når kampene er i gang, kan du spille på dem på Liveoddsen

Relaterte artikler