flax

Høstjakt på lykketegn

Nå er høstjakta i gang, men jakten på lykketegn har vært i gang lenge. Alle har vi lykketegn og ser du et lykketegn - husk MillionFlax.

HØST: La høststemningen sette seg, se etter lykketegn, og kos deg i peisvarmen med MillionFlax.Norsk Tippingill: Katarina Lien
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:17. september 2018Endret:17. november 2023

Er du jeger, Jeger Bom-Bom - typen eller gressenke/gressenkemann? Uansett så anbefaler vi å jakte på lykketegn. Har du flaks når du skraper Flax kan det gi milliongevinst hvis du er riktig heldig. Hva er ditt lykketegn? 

Dekk gjerne høstbordet til fest og la gjestene gå på millionjakt, med MillionFlax på bordet. 

Høstjakta på lykketegn er en virkelig gledesjakt, og her ofres hverken bever eller bjønn, men derimot kan du få spenning, moro ved å gå på jakt etter små og store lykketegn.

Ser du et lykketegn, så kan du jo teste lykken på MillionFlax. Vi kan selvfølgelig ikke love at du vinner, men litt spenning og moro, og har du riktig flaks kan du vinne opp til en million kroner. 

Er du glad i de store premiene, men også glad i å skrape Flax? Skrap frem tre like beløp, og du vinner beløpet.


Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax 1: 600 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler