flax

Husk PåskeFlax - 4 spill i ett lodd

Nå er det påske og rykende ferske PåskeFlax her som sikrer kos og spenning.

PÅSKEFLAX: Nå er PåskeFlax ute med 4 spill pr. lodd og 23 sjanser til å vinne 500 000 kroner.Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:4. mars 2020Endret:2. januar 2023

Påsken er her og har du allerede peaket i Yatzy, inntatt marsipanen og er godt inne i påskekrimmen - da er det tid for PåskeFlax. 

Finn din indre kylling

Igjen pryder Norsk Tippings særegne påskekylling PåskeFlax-loddet og loddet har 4 spill med 23 sjanser til å vinne, og toppremien er 500 000 kroner.

Før ei fjær blir til fem høns og du koser deg klukk i hjel, eller blir i overkant nebbete, går vi raskt gjennom mulighetene i årets utgave av PåskeFlax. 


I år kan du: 

1) Skrape skrapefeltet, finn et antall like symboler og vinne. 

2) Skrape frem et antall like beløp og vinne beløpet. 

3) Skrape frem Vinnertall under Dine tall og vinne tilhørende beløp. 

4) Skrape frem Dine bokstaver på spillebrettet og finne 3 eller flere ord for å vinne. Det er premie for 3 til 10 ord (har du hele ti ord så vinner du toppremien). 

Skrap PåskeFlax her

Våre beste PåskeFlax-tips 

Hva med å kjøpe inn PåskeFlax som premie i årets familieaktiviteter? PåskeFlax i påskeegget er en klassiker, eller hva med å gjøre som de mange - skrap PåskeFlax i godstolen fordi det er gøy og spennende.

Visste du at det i snitt er premie på hvert andre lodd? 

Du kan skrape PåskeFlax på nett her  

(Vinnersannsynligheten for toppremien i PåskeFlax er 1:350.000.)

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600.000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600.000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremiere og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)


Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler