flax

Tar du vare på lykketegn?

Verden er full av lykketegn, det finnes hesteskoer, marihøner og tre like som i MillionFlax. 

FLAX: Hva er dine lykketegn?
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:25. september 2018Endret:2. januar 2023

Livet og hverdagen er fullt av hendelser og tegn, og noen av disse er regnet som såkalte lykketegn. 

I vår kultur kan tradisjonelle lykketegn være så forskjellige ting som at en marihøne lander på deg, til å finne en firkløver, å se en regnbue eller å finne en hestesko. Du har kanskje dine helt egne lykketegn? 

Vi kan ikke love deg bedre flaks ved å skrape MillionFlax, men det kan gi deg spenning og moro. Skraper du frem tre like beløp så vinner du.

  • Du får MillionFlax hos Norsk Tippings kommisjonærer eller digital på desktop, nettbrett og mobil.

Skrap MillionFlax her

Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax 1: 600 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler