aktuelt

Hva skal vinneren hete: I dag ringes Elin og to andre navn

Idag er det en Elin som vinner 50 000 kroner til seg selv og 50 000 kroner til grasrotmottakeren sin. I tillegg ringer vi to andre navn på direkten. 

TRE NAVN: Vi ringer garantert en Elin, men også to andre navn på fredag.Illustrasjon: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:18. mai 2020Endret:2. januar 2023

I konkurransen Hva skal vinneren hete kan man vinne penger både til seg selv og til grasrotmottakeren sin. Det betinger imidlertid at de som trekkes ut tar telefonen innen ett minutt er gått når det ringer fra 625 60 000.

Meld deg på konkurransen her

Ikke ditt navn? Du kan fortsatt vinne

Onsdag 20. mai trakk vi det første av tre hovedvinnernavn som skal ringes opp av Telefonen fra Hamar, og det ble altså Elin. Det betyr at dersom du heter Elin, og foreløpig ikke er påmeldt, bør du gjøre det innen kl. 12 i dag. Da trekkes hvilken av Elin-ene som skal vinne hovedpremien. 

HUSK: I de tilfeller en person med flere fornavn (med eller uten bindestrek) melder seg på, er det kun det første fornavnet som er med i trekningen. Hvis du har to fornavn og skriver inn dette på påmeldingssiden, er det første navn som går inn til konkurransen. Eksempel: Anne-Elin: Her vil navnet Anne være påmeldt (uansett bruk av bindestrek). 

Dersom vi ringer deg fra 625 60 000 og du tar telefonen innen ett minutt, vinner du nemlig 50 000 kroner til deg selv og 50 000 kroner til din grasrotmottaker.

PS: Selv om du ikke heter Elin, kan du fortsatt vinne premier. I tillegg til hovednavnet trekkes det i forbindelse med sendingene nemlig to ekstra navn blant alle påmeldte. La oss si at Per og Kari trekkes ut. Det trekkes da en rekkefølge i både Per-lista og Kari-lista. Så ringes den som står øverst på hver liste. Disse to personene vinner 10 000 kroner til seg selv og 10 000 kroner til grasrotmottakeren sin. Også disse vinnerne må ta telefonen innen ett minutt er gått, hvis ikke går turen til neste på lista. 

Tre direktesendinger

I Hva skal vinneren hete ringes de tre hovedvinnerne på tre forskjellige direktesendinger I tillegg ringes to vinnere av ekstrapremier hver sending. Sendingene følger du på Norsk Tippings Facebook-side på disse tidspunktene:

  • Fredag 22. mai kl. 19.00 (første trukne navn Elin)

  • Mandag 25. mai kl. 19.00 (andre trukne navn)

  • Onsdag 27. mai kl. 19.00 (tredje trukne navn)

Slik blir du med

Det er altså navnet ditt som er "innsatsen" i konkurransen, og etter at du har meldt deg på er ditt fornavn et av loddene i hatten. Det er enkelt å være med, men husk dette:

Slik trekkes hovedvinnerne

  • I forkant av hver direktesending trekkes det ut et tilfeldig navn blant alle som har registrert seg i konkurransen.

  • Så gjøres det en ny trekning blant alle som har dette vinnernavnet for å avgjøre hvilken rekkefølge de skal ringes opp i. 

  • De som ringes må ta telefonen innen ett minutt er gått, ellers går turen videre til neste på lista.

Eksempel: I forkant av sending nr. 1, trekker vi tilfeldig ut et navn. La oss si at det blir Per. Deretter trekkes det tilfeldig ut en vinnerliste blant alle påmeldte med navn Per. Den av disse som trekkes øverst på lista blir ringt først, og vinner 50 000 kroner til seg selv og 50 000 kroner til sin grasrotmottaker, gitt at vedkommende tar telefonen innen ett minutt.  

Før sending nr. to gjøres samme prosedyre, men da med et nytt navn - før det avsluttes med et tredje navn før siste sending.

Som nevnt over trekkes det dessuten to ekstravinnere fra to andre navn i hver direktesending. Vinnerne her vinner 10 000 kroner til seg selv og 10 000 kroner til grasrotmottakeren sin. 

Meld deg på konkurransen her

Gjør som nesten 1,3 mill. nordmenn

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for Norsk Tippings spillere å gi inntil sju prosent av det de spiller for til et lag eller en forening (som er registrert grasrotmottaker) de ønsker å støtte. Hvis du for eksempel spiller Lotto for 100 kroner, går sju kroner til grasrotmottakeren du har valgt å støtte. Det koster altså ikke noe ekstra å være grasrotgiver. 

Det finnes over 30 000 grasrotmottakere i Norge, og for mange er ordningen et svært kjærkomment tilskudd. Hittil i år er over 225 millioner kroner utbetalt til disse via Grasrotandelen. 

Nesten 1,3 millioner av Norsk Tippings kunder har valgt å bli grasrotgiver, men det er plass til mange flere.

PRESISERING: I konkurransen Hva skal vinneren hete er det ikke krav om at deltakerne må ha levert spill, og det er i denne sammenhengen ikke slik at deltakelse her medfører en viss prosentandel til spillernes grasrotmottakere. Premiene som gis til grasrotmottakere i denne konkurransen er en ekstra påskjønnelse, og har ingen sammenheng med hvordan grasrotmidlene ellers fordeles. Mer info om Grasrotandelen finner du her.  

Hva skal vinneren hete - meld deg på med ditt navn her

(Vinnersannsynligheten i "Hva skal vinneren hete" er todelt:1: antall deltakende navn,1:antall deltakere med vinnernavnet).

Relaterte artikler