aktuelt

Hva skal vinneren hete: Vinn 50 000 til din grasrotmottaker

Nå kan du gi både deg selv og grasrotmottakeren din et digert smil om munnen. Bli med i konkurransen Hva skal vinneren hete!

VINN-VINN: Både du og grasrotmottakeren din kan vinne penger i Hva skal vinneren hete.Illustrasjon: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:13. mai 2020Endret:2. januar 2023

I perioden 16.-27 mai kan du delta i konkurransen Hva skal vinneren hete. Her skal vi ringe tre heldige hovedvinnere - som hver vinner 50 000 kroner til seg selv og i tillegg 50 000 kroner til sin grasrotmottaker. Dessuten vil vinnere av ekstrapremier få 10 000 kroner til seg selv - og 10 000 kroner til sin grasrotmottaker.

For å være med i konkurransen er det viktig at du kan krysse av for følgende punkter: 

Hvis så er tilfelle, er det bare å melde seg på med ditt navn. Mer informasjon om konkurransen Hva skal vinneren hete kan du lese her.

Gjør som nesten 1,3 mill. nordmenn

Å vinne 50 000 eller 10 000 kroner kroner på navnet sitt vil garantert bringe jubel til de tre hovedvinnerne. Men gleden blir neppe mindre hos grasrotmottakere deres, som altså vinner tilsvarende samme sum. 

I hver av de tre direktesendingene på Norsk Tippings Facebook-side (se mer info under) skal vi ringe én hovedvinner og to ekstravinnere på direkten. Hovedvinner vinner altså 50 000 kroner til seg selv, og får samtidig gi 50 000 kroner til sin grasrotmottaker, mens to ekstravinnere vinner 10 000 kroner til seg selv og 10 000 kroner til sin grasrotmottaker.

Igjen: Dette betinger at du er Norsk Tipping-kunde og at du har valgt din grasrotmottaker.

Hele overskuddet til Norsk Tipping, som i 2019 var på over 5,6 milliarder kroner, går til gode formål. I tillegg har vi Grasrotandelen - ordningen som gjør det mulig for Norsk Tippings spillere å gi inntil sju prosent av det de spiller for til et lag eller en forening (som er registrert grasrotmottaker) de ønsker å støtte. Hvis du for eksempel spiller Lotto for 100 kroner, går sju kroner til grasrotmottakeren du har valgt å støtte. Det koster altså ikke noe ekstra å være grasrotgiver. 

Det finnes over 30 000 grasrotmottakere i Norge, og for mange er ordningen et svært kjærkomment tilskudd. I mai ble det utbetalt over 225 millioner kroner til disse via Grasrotandelen. Nesten 1,3 millioner av Norsk Tippings kunder har valgt å bli grasrotgiver, men det er plass til mange flere.

Meld deg på konkurransen her!

Når ringes vinnerne?

Det er totalt tre direktesendinger på Norsk Tippings Facebook-side, og her ringes vinnerne opp på direkten. De som ringes opp må ta telefonen innen 60 sekunder - hvis ikke går telefonen og pengene videre til neste trukne på lista. Dato og tidspunkt for sendingene er: 

  • Fredag 22. mai kl. 19.00 (første trukne navn)

  • Mandag 25. mai kl. 19.00 (andre trukne navn)

  • Onsdag 27. mai kl. 19.00 (tredje trukne navn)

Det er altså navnet ditt som er "innsatsen" i konkurransen, og etter at du har meldt deg på er ditt fornavn et av loddene i hatten. Mer info om hvordan du deltar - og hvordan du vinner, kan du lese her.

PRESISERING: I konkurransen Hva skal vinneren hete er det ikke krav om at deltakerne må ha levert spill, og det er i denne sammenhengen ikke slik at deltakelse her medfører en viss prosentandel til spillernes grasrotmottakere. Premiene som gis til grasrotmottakere i denne konkurransen er en ekstra påskjønnelse, og har ingen sammenheng med hvordan grasrotmidlene ellers fordeles. Mer info om Grasrotandelen finner du her.  

(Vinnersannsynligheten i "Hva skal vinneren hete" er todelt:1: antall deltakende navn,1:antall deltakere med vinnernavnet).

Relaterte artikler