nabolaget

Hvem blir Nabolaget-millionær fredag den 13?

Fredag er Nabolaget-dag, og de som spiller Nabolaget kan vinne én million kroner og mange andre store og små premier.

NABOLAGET: I Nabolaget på fredag kan man vinne premier fra 1 million kroner og ned til en femtilapp - hvis man er med og spiller, så klart.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:9. august 2021Endret:3. januar 2023

Fredag er det igjen klart for en ny runde med Nabolaget, denne gangen på selveste fredag 13. august.

Trøkk i Tromsø sist fredag

Den som jublet aller høyest etter Nabolaget-trekningen 6. august var en kvinne i 30-årene fra Krokelvdalen Tromsø kommune - i Troms og Finnmark.

Den heldige vinneren tok telefonen relativt kjapt da Telefonen fra Hamar ringte. Hun ble helt satt ut da hun fikk beskjed om at hun hadde vunnet 1 million kroner.

- Tusen takk! Men er det seriøst altså? 

Hun satt og koblet av med strikking da hun så det var Norsk Tipping som ringte.

Les også: For mange er det en lettelse at vi ringerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.- Jeg holder på å strikke en genser. Jeg har lagret vinnernummeret, sånn helt i tilfelle - men det første jeg tenkte var at det hadde skjedd en feil. Jeg tenkte ikke på at jeg hadde vunnet noe, forteller kvinnen som kjente det dunket ekstra hardt i brystet når hun fikk beskjeden.

- Jeg er helt målløs og på gråten. Så fantastisk! Jeg trodde ikke dette skulle skje meg, sa hun til Norsk Tipping sin trekningsredaktør fredag 6. august. 

Vinnermuligheter hele uken med Nabolaget

Fredag 13. august er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og 6 trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremie.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler