nabolaget

Hvem får Nabolaget-sjokk i kveld?

Å få Telefonen fra Hamar en fredag kveld kan være en sjokkartet opplevelse. Men det er et sjokk de fleste lever godt med.

MILLIONFREDAG: Et eller annet sted i Norge får en Nabolaget-spiller millionbeskjeden fredag kveld.Illustrasjon: Adobe Stock / Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:10. mars 2021Endret:2. januar 2023

I Nabolaget er det millionærgaranti hver fredag, da én heldig spiller får Telefonen fra Hamar med beskjed om at 1 million kroner er på vei inn på konto. 

Og i tillegg: De nærmeste naboene - som har levert Nabolaget den aktuelle uka - vinner alt fra 50 kroner til 100 000 kroner. 

Spillefrist for hovedtrekningen i Nabolaget er fredag kl. 19.00 

Garasje-planer

Ikke få reagerer med sjokk og vantro når 625 60 000 lyser opp på telefonen. Det skjedde med hovedvinneren forrige fredag - John Inge Bischler (53) fra Karmøy. 

- Jeg fikk litt sjokk, ja - dette er jo ikke hverdagskost, svarte Haugalandet-karen da vi ringte utpå kvelden

Mens han fikk summet seg litt, skjønte de andre medlemmene i husstanden hva som hadde skjedd - og da brøt jubelen løs. Bischler hadde planene klare for premien.

- Vi har planlagt å bygge ny garasje, så den kommer godt med, svarte en meget fornøyd vinner. 

Er vinnernummeret lagret?

Norsk Tippings vinnernummer er altså 625 60 000. Det kan være lurt å lagre på telefonen først som sist. Da slipper en kanskje å oppleve det vinneren i slutten februar gjorde. Kvinnen i 40-åra hadde vunnet toppremien på 1 million kroner, men tok ikke telefonen da vi ringte. 

Lokalavisa der vinneren bor, Sandefjords Blad, meldte om saken på sine nettsider. Og akkurat dét fikk kvinnen - som var på jobb denne kvelden - med seg. 

Spillefrist for hovedtrekningen i Nabolaget er fredag kl. 19.00 

- Jeg fikk  plutselig høre at det var en person i Sandefjord som hadde vunnet 1 million kroner i Nabolaget. Lokalavisa skrev dessuten at Norsk Tipping ikke hadde fått tak i vinneren. Da jeg sjekket telefonen min like etter, så jeg at jeg hadde ubesvarte anrop. Jeg så det var fra Hamar, forteller kvinnen, som knapt klarte å konsentrere seg på jobb resten av kvelden.

Hun kunne legge til at litt av premien skulle brukes til å oppfylle en eksotisk drøm.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler