Hvem vinner Manchester-derby nummer 183?

Tirsdag røk Manchester United ut av Champions League. Lørdag venter en tøff kamp mot byrival Manchester City i det som er historiens 183. Manchester-derby. 

DERBY: Lørdag kveld er det Manchester United mot Manchester City.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:11. desember 2020Endret:2. januar 2023

United hadde avansert videre til utslagsrunden i Champions League med minst uavgjort mot Leipzig tirsdag.

Her er Premier League på Langoddsen.

Tyskerne ledet 2-0 før kvarteret var spilt og økte til 3-0 midtveis i andreomgang. United reduserte to ganger, men er ferdigspilt i Champions League.

Svake hjemme

Heller ikke i Premier League har det gått helt på skinner for Ole Gunnar Solskjær & Co. Men etter en trå innledning, har United vunnet de fire siste. og er fem poeng bak serieleder Tottenham.

United lå på sjetteplass før helgens runde, som ble innledet med Leeds-West Ham i går kveld. De røde fra Manchester har vunnet sine fem bortekamper, men er det fjerde dårligste hjemmelaget i Premier League så langt med én seier, én uavgjort og tre tap på Old Trafford.

Manchester City ligger poenget bak før historiens 183. Manchester-derby. Av de 182 tidligere møtene som omfatter seriespill og cuper har United 76 seirer, 52 kamper har endt uavgjort, mens City har vunnet 54.

Vinner bunnlaget?

Sander Berge og Sheffield United står fremdeles uten seier i Premier League denne sesongen. Søndag er det bortekamp mot Southampton, som lå på femteplass før helgens kamper, fire poeng bak Tottenham. Sheffield United er fem poeng bak nestjumbo West Bromwich.

Her er Premier League på Langoddsen.

José Mourinho og Tottenham skal ut i London-derby mot Crystal Palace søndag. Tottenham har fire seirer og en uavgjort borte i år, mens Palace står med to seirer, én uavgjort og to tap på eget gress. 

Helgens kamper:
(Leeds-West Ham ble spilt fredag)

Lørdag:  

  • Wolverhampton – Aston Villa kl. 13.30

  • Newcastle – West Bromwich kl. 16.00

  • Manchester United – Manchester City   kl. 18.30

  • Everton – Chelsea kl. 21.00 

Søndag:

  • Southampton – Sheffield United kl. 13.00

  • Crystal Palace – Tottenham kl. 15.15

  • Fulham – Liverpool kl. 17.30

  • Arsenal – Burnley kl. 20.15

  • Leicester – Brighton kl. 20.15

 

 

Relaterte artikler