Én av cup-askeladdene ryker garantert onsdag

Fram Larvik og Bærum spiller begge i PostNord-ligaen. Onsdag kjemper de mot hverandre om retten til å spille kvartfinale.

TIL KVARTFINALE? Sindre Osestad og Fram Larvik kunne juble for cupavensement mot Strømsgodset sist. Nå venter Bærum hjemme i åttedelsfinalen.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:24. juni 2019Endret:2. januar 2023

Fram Larvik har sjokkert i cupen denne våren. Først sendte de Obos-laget Start ut allerede i den første runden. Deretter var det Starts divisjonskollega Raufoss som endte sitt cupeventyr i Framparken.

Fram-flyt

Den største overraskelsen kom likevel i den forrige runden. Strømsgodset tok en tidlig ledelse. Men Fram nektet å gi seg. Noen minutter før pause satt utligningen og åtte minutter før slutt var kampen snudd på hodet.

Sindre Osestads scoring sendte Fram videre.

Den 4. runden er den første som trekkes. Og Fram hadde maks flyt vil nok noen si. Nå venter deres fjerde strake hjemmekamp i cupen - og denne gangen mot et lag fra samme nivå.

Fram er store favoritter til å ta seg videre på Langoddsen, der hjemmeseier står til 1,80 i odds.

Onsdag 18.00: Fram - Bærum.

Spill på Langoddsen!

Bærum-bombe

Motstander Bærum snudde i likhet med Fram forrige runde til en seier. Vålerenga ledet 2-0 på Kadettangen, men de gulkledde slo voldsomt tilbake. 2-2 ble til 4-2 før VIF reduserte. Da punkterte Adrian Rogulj kampen med sin 5-3-scoring. Dermed var cupbomben et faktum.

I tillegg til Vålerenga har Bærum slått ut Follo og Obosliga-laget Notodden.