nabolagetfremside

Hvor bor årets tiende Nabolaget-millionær?

Fredag ringer vi årets tiende Nabolaget-millionær. Én heldig Nabolaget-spiller vil da bli trukket ut som ukens hovedvinner og gå inn i helgen 1 million kroner rikere.

HYGGELIG TELEFON: Fredag får ringer vi årets tiende Nabolaget-millionær med en hyggelig beskjed.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:9. mars 2023Endret:10. mars 2023

I Nabolaget er det trekninger hver dag med mulighet for å vinne 10 000 kroner. Det er likevel litt ekstra spennende på fredager: Da trekkes det ut seks nabolag, hvor fem spillere får en hovedpremie på 100 000 kroner, og ett nabolag der én heldig spiller sikrer seg ukens hovedpremie på 1 million kroner. 

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Samtidig får hovedvinnernes nærmeste spillende naboene premier: Alt fra 100 000 kroner til en femtilapp deles ut basert på hvor de bor i forhold til sin hovedvinner.

Opptatt med Dagsrevyen - gadd ikke å ta telefonen

Forrige ukes hovedvinner i Nabolaget var en mann i 70-årene fra Rådal i Vestland. Først på tredje forsøk fikk Norsk Tipping kontakt med mannen, som fortalte at han hadde vært opptatt med å se Dagsrevyen.

— Jeg satt og så på Dagsrevyen. Jeg hørte det plinget i telefonen noen ganger, men jeg gadd ikke å ta den, sa Rådal-mannen.

Da han etter andre oppringning sjekket nummeret angret han seg over ikke å ha svart og var dermed kjapp da Norsk Tipping ringte den tredje gangen.

— Jeg sjekket nummeret, og så sjekket jeg Nabolaget-resultatene. Da jeg så Rådal var trukket ut, begynte jeg å ane hva som hadde skjedd, fortalte mannen.

– Jeg har levert Nabolaget jevnlig i mange år, så dette er veldig gøy, strålte mannen glad.

Hva han skulle gjøre med pengene hadde han ingen plan for fredag kveld. En ting han imidlertid var sikker på, var at barna hans skulle få en bit av premien.

– Vi får snakke litt sammen i familien. Jeg har noen barn det nok kommer til å dryppe noen kroner på, sa vestlendingen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Usikker på hvordan Nabolaget egentlig fungerer? Her er hovedtrekkene oppsummert:

  • Trekning hver kveld (én premie på 10 000 kroner), men premiefesten skjer altså på fredagene. Der vinner én heldig spiller 1 million kroner, mens de fem nærmeste spillende naboene vinner 100 000 kroner hver.

  • I tillegg til nabolaget hvor millionvinneren bor, trekkes det også fem adresser hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til 50 kroner.

  • Det er avstanden til hovedvinneren i nabolaget ditt som avgjør hvor mye du selv vinner – jo nærmere du bor hovedvinneren, jo større premie.

Fredag 10. mars er det igjen klart for ukens hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler