Champions League: I kveld kan City ta sin 19. strake seier

Manchester City har ikke tapt siden 21. november i fjor. I kveld er det Borussia Mönchengladbach som skal til pers i åttedelsfinalen i Champions League.

Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:24. februar 2021Endret:2. januar 2023

City har 18 seirer på rad i alle turneringer og har ikke tapt siden 21. november i fjor.

Borussia Mönchengladbach har slått storlag Bayern München (3-2) og Borussia Dortmund (4-2) i Bundesliga i 2021, er de kapable til å ta skalpen også på Manchester City?

- Tyske lag alltid farlige

-Tyske lag er alltid farlige. Gladbach kommer med mange spillere i boksen, og spillerne på midten, Florian Neuhaus og Denis Zakaria eller Christoph Kramer, vet akkurat hva de skal gjøre. Jeg forventer ikke noe annerledes, sa Pep Guardiola på pressekonferansen før kveldens kamp, som på grunn av Tysklands innreiseregler er flyttet til Puskas Arena i Budapest.

Borussia Mönchengladbach-trener Marco Rose  sa på pressekonferansen at han ser frem til å møte serielederen i Premier League.

- Jeg gleder meg over at spillerne får spille en kamp som dette. Hvis det er en ting Manchester City ikke liker, er det å ikke ha ballen i laget. Vi må være modige og forsvare oss med lidenskap, sier Rose.

Vrien bortekamp for Real

Kveldens andre kamp i Champions League er Atalanta-Real Madrid. Spanjolene er mestvinnende i Champions League, med 13 titler. Forrige gang Real Madrid gikk til topps var i 2018.

- Jeg håper vi spiller som vi har gjort i La Liga den siste tiden. Dynamikken i laget er bra, og vi ønsker det skal fortsette slik, kommenterte Real Madrid-trener Zinedine Zidane på en pressekonferanse tirsdag.

Stjernespissen Karim Benzema er siste tilskudd på en allerede lang skadeliste hos Real Madrid. Heller ikke Sergio Ramos, Eden Hazard, Rodrygo, Dani Carvajal og Marcelo er tilgjengelige i kveld.

Atalanta-trener Gian Piero Gasperini er spent foran møtet med den spanske stjerneklubben.

- Vi har aldri møttes før. Real Madrid er et av verdens beste lag. Men vi har alltid kommet ut av en denne type kamper med mer læring og kvalitet, sa Gasperini på pressekonferansen.

Atalanta er nummer seks i Serie A og kommer fra 4-2 seier over Napoli i helgen.

Relaterte artikler