nabolaget

I kveld ringer vi årets første Nabolaget-millionær

I kveld trekker vi den første Nabolaget-millionæren i 2023. Har du levert spill, er du med i trekningen.

Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:6. januar 2023Endret:10. januar 2023

I kveld er det duket for ukens hovedtrekning i Nabolaget der hovedpremien er på 1 million kroner. . I forrige uke var det en kvinne fra Krokstadelva som ble trukket ut. Mon tro hvor turen går denne gangen?


Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Var på handletur da hun ble millionær

– Jeg pleier ikke å ta telefonen når det er ukjent nummer, men jeg så det var et 625-nummer, og da tenkte jeg det kunne være fra Norsk Tipping, sa kvinnen som ble Nabolaget-millionær sist fredag.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Hun hadde akkurat byttet noen julegaver på butikken og skulle til å reise hjemover da det plinget i telefonen.

– Noe så flott. Dette er kjempefint. Nå begynner jeg nesten å gråte litt. Dette er litt av en nyttårsgave. Jeg leverer Nabolaget hver uke. Jeg har vunnet noen småbeløp tidligere, men ikke i nærheten av dette, sa kvinnen.

Hun sier det er litt tidlig å si hva gevinsten skal brukes på. Men trolig blir det til boligformål, røpte hun.

Fast spiller? Du kan opprette abonnement 

Visste du forresten at du kan abonnere på Nabolaget, slik at du slipper å huske innleveringene selv? Verdt å sjekke ut dersom man uansett leverer fast. Slik går du frem for å legge inn abonnement på Nabolaget

Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

I kveld er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler