vinnerhistorie

Ingen aprilsnarr - ble Joker-kandidat

Onsdag 1. april var det en mann fra Eidsvoll som ble Joker-kandidaten. Det var ingen aprilssnarr, kun en gledelig sannhet som endte i Joker-jubel.

JOKER: En mann fikk ekstra god grunn til å juble onsdag kveld.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:1. april 2020Endret:2. januar 2023

En heldig Joker-spiller fra Eidsvoll ble onsdag kveld Joker-kandidaten. Når man får en slik nyhet på selve "narredagen", 1. april, er det ikke like lett å tro at det er sant. Heldigvis driver ikke Norsk Tipping med aprilsnarr og den gode nyheten var alt annet enn tull. Mannen, som ønsker å være anonym, var sikret en inngangssum på nøyaktig 252 000 kroner og på premiestigen ventet større summer.

Spenning på Eidsvoll

Joker-kandidaten ble, med litt overbevisning, klar over at han faktisk hadde sikret sg over 200 000 kroner og at større summer stod på spill. Da ble det spenning på Eidsvoll.

- Oi, oi, oi! Nå blir jeg varm her, sier mannen, som ønsket at Embla skulle ta de logiske valgene for han.

Dette var tallene som Joker-kandidaten spilte på onsdag kveld:

9 - 2 - 0 - 3 - 4 

Joker-kandidaten skulle finne hvilepulsen før TV-trekningen og overvære det hele fra sofaen.

Rykket opp

Med kun en bom, rykket Joker-kandidaten høyt opp på premiestigen - kun et trinn unna toppgevinsten. Der lå det nøyaktig 908 000 kroner, som nå er på vei inn på kontoen til mannen fra Eidsvoll.

- Jeg er helt stum og selvfølgelig kjempeglad, sier vinneren når vi snakket med han etter TV-trekningen.

Det er tydelig at nyheten må synke inn hjemme hos Joker-kandidaten, som etter flere år som Joker-spiller, endelig kunne juble over storpremie.

- Det er som idrettsutøverne sier etter seier, de har ikke skjønt at de har vunnet med en gangsier mannen flirende.

Kupongen hadde vinneren kjøpt på Kiwi Råholt.

Vi gratulerer så mye til mannen som fikk servert en god nyhet 1. april.

Er du klar på lørdag?

Lørdag er det nye muligheter til å vinne i Joker. Du kan også bli trukket ut som Joker-kandidat. Da ligger det ca. 2,4 millioner kroner øverst på premiestigen.

Spill Joker før lørdag klokka 18.00.

Lykke til!

 PS: Gi sju prosent av din spillerinnsats til din grasrotmottaker, uten at det går utover innsats, premie eller vinnersjanser. Bli grasrotgiver!

            

Vinnersannsynlighet Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 500.000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut er ca. 1:500.000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 350.000, som da gir en vinnersannsynlighet på ca. 1:350.000. Les mer om vinnersannsynlighet for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 3 331 463

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 104

  • Antall millionærer i 2019: 73

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 5 860 000 kr

Relaterte artikler