Ingen heksegryte for Molde i Beograd

Det blir ingen heksegryte å forholde seg til for Molde-spillerne i torsdagens Europa League-playoffkamp mot Partizan i Beograd.

VIDERE: Molde-spillerne vil høre sin egen jubel godt om det skulle bli anledning til noe slikt foran tomme tribuner i Beograd.NTB Scanpix
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:21. august 2019Endret:2. januar 2023

Da Partizan møtte tyrkiske Malatyaspor hjemme i den forrige kvalifiseringsrunden til Europa League, ble kampen skjemmet av rasistiske tilrop fra tribunene. I tillegg ble det kastet ting på banen og trapper ble blokkert.

Straffen fra UEFA var at Partizan må spille de to neste hjemmekampene i Europa League uten tilskuere. 

Den første av disse blir mot Molde torsdag kl. 21.00. 

Spill på Partizan - Molde på Oddsen - se kampen på Max

Molde satser at Partizan må sone resten av straffen neste år. Det må de nemlig hvis Molde vinner - for taperen i playoff skal ikke spiller mer Europa League denne sesongen. Uten tilskuere får iallfall Molde en roligere kamp - den fryktede heksegryta i Beograd ber avlyst. 

– Det er en kjempefordel for Molde. Vanligvis er den en skikkelig heksegryte i Beograd – verre enn det vi så i Hellas i forrige kamp, sier TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen - les mer på tv2.no her

Han sikter til Moldes bortemøte med Aris Thessaloniki, der grekerne klarte å hente inn Moldes 3-0 seier fra Aker stadion. Da kokte det i Hellas. Men et Molde-mål i ekstraomgangene ordnet avansement for blåtrøyene.

Returkampen mot Partizan spilles på Aker stadion torsdag 29. august kl. 19.00.

Her kan du se alle kamper og resultater i Europa League-kvalifiseringen

Spill på Europa League på Oddsen

Relaterte artikler