nabolaget

Ingen komplett tallrekke, ble likevel millionær

Det nærmeste du kommer tallrekker i Nabolaget, er adressen din. På Nabolaget blir du nemlig millionær på adressen din, slik som Grete Synnøve Myhre ble.

NABOLAGET-MILLIONÆR: Grete Synnøve Myhre på kommisjonærfeiring på Storhamarsenteret på Hamar. Det var nemlig her vinnerkupongen ble kjøpt.Pie-Christine Skagsoset Norseng
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:26. august 2019Endret:2. januar 2023

9. august fikk Grete Synnøve Myhre en telefon hun sent vil glemme. Hun fikk nemlig beskjed om at hun hadde vunnet 1 million kroner, takket være sin adresse. 

- Det første jeg kjøpte meg, var en håndstøvsuger og treningstøy, sier Myhre til Norsk Tipping, mens hun ler godt.

Vi møtte Myhre hos Coop Mega på Storhamarsenteret på Hamar, hvor det var kommisjonærfeiring. Det er nemlig ikke bare millionvinnerne som feirer. Kommisjonæren som har solgt vinnerkupongen, har også sin feiring med stor marsipankake som ansatte og kunder kan forsyne seg av.

- Naboene mine og jeg syns jo dette er så gøy, sier Myhre.

Og de er ikke de eneste som syns dette er moro. Da vi møtte Myhre på Storhamarsenteret, kom den ene etter den andre og gratulerte den ferske millionæren med Nabolaget-premien.

Drømmetelefonen

Mange ferske millionærer befinner seg ofte hjemme da Norsk Tipping ringer for å fortelle at de har blitt millionærer, men det er slettes ikke bare hjemme folk får telefonen. Uansett hvor du måtte være, så ringer vi. Myhre befant seg på toget da hun fikk Telefonen fra Hamar, men rundt om i landet har flere fått gladnyheten på ulike plasser. Lista er lang, og her er bare noen av plassene Nabolaget-vinnerne har oppholdt seg:

Uansett hvor du måtte befinne seg - på fredag ringer vi en ny Nabolaget-millionær. Er du med i trekningen?

Trekninger hver eneste dag

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag, og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Hovedvinneren i de fem andre nabolagene vinner 100 000 kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10 000 kroner.

Det betyr at du for en femtilapp kan være med i trekninger hver eneste dag, og du kan vinne inntil 1 million kroner. 

Lykke til!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler