Ingrid klar for å ringe Lotto-millionær nummer 6.000

Denne lørdagen krysser vi fingrene for vinner nummer 6.000! 

LOTTO-JUBILEUM? Vinneransvarlig Ingrid Roterud Mathisen venter i spenning på Lotto-millionær nummer 6000.
Forfatterbilde Norsk TippingAnne Siri NørstebøPublisert:31. mai 2018Endret:2. januar 2023

Blir du vinner nummer 6.000?

Spill Lotto her

Lotto har flest millionærer

Akkurat nå er det hele 5.999 spillere som har fått Telefonen fra Hamar med beskjed om at de er blitt Lotto-millionær. Lotto er Norsk Tipping-spillet med flest millionærer. For eksempel Joker har i skrivende stund 1.146 Joker-millionærer, mens Vikinglotto har 908 norske millionærer.

 Klinker du til med sju rette lørdag 2. juni, passerer vi 6.000 Lotto-millionærer siden oppstarten i 1986!

- Vi vil mest sannsynlig få spiller nummer 6.000 nå på lørdag, så vi venter i spenning og har gjort klar maskina med kulene klar for trekning, forteller vinneransvarlig i Norsk Tipping, Ingrid Roterud Mathisen.

Som vanlig er det ca. 14 millioner kroner kroner i førstepremiepotten. Dersom ingen klarer sju rette tall lørdag får vi det som kalles Gull-Lotto. Det betyr at denne ukens pott går videre til neste ukes førstepremiepott, som da blir dobbelt så stor som vanlig.

- Gull-Lotto skjer i snitt bare 4 ganger i året, og det er det eneste som skal til for at vi ikke får Lotto-millionær nummer 6.000 nå på lørdag, sier Mathisen.

Du kan lese mer statistikk om Lotto-vinnerne våre på Vinnerøyeblikk HER!

Feiring for alle

Lotto kommer til å feire at 6.000 Lotto-millionærer er nådd, men akkurat hvordan får du ikke vite ennå. Når vi drar i gang feiringen, får du det nok med deg.

- I tillegg til at vinneren kan juble som millionær, så skal alle andre som spiller også få lov til å være med å ta del i denne feiringen uka etter, så det er bare å følge med, sier Mathisen og smiler lurt.

Drømmer du selv om å bli Lotto-millionær?

Spill Lotto innen lørdager klokka 18.00!

(Vinnersjansen for førstepremien er ca. 1:5,4 mill. per rekke.) 

Relaterte artikler