vinnerhistorie

Et spesielt klokkeslett sikret Jeanett 50.000 kroner

En av sønnene ble født kl. 10.10 - på rom nr. 10. Derfor bestilte Jeanett vekking fra Hamar kl. 10.10. Nå er 5 x 10.000 kroner på vei til henne.

LYKKETREFF PÅ LYKKETALLET: Jeanett Ringstad brukte lykketallet 10 bestilte vekking kl. 10.10, og vant 50.000 kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:17. oktober 2018Endret:2. januar 2023

Fra mandag 15. oktober til og med fredag 19. oktober skal Telefonen fra Hamar vekke det norske folk, og hver dag kommer én av dem som har stilt alarmen til å få en svært god morgen.

Slik reagerte tirsdagens hovedvinner, Marius fra Levanger

Tallet er 10!

Svært mange av dem som har bestilt vekking fra Norsk Tipping denne uken, har valgt et tidspunkt tidlig om morgenen. Onsdagens hovedvinner, Jeanett Ringstad (40) fra Skjetten, valgte tidspunktet 10.10 på formiddagen da hun registrerte seg på norsk-tipping.no/vekking. Og det var det en god grunn til.

- 10 er mitt lykketall. Det har det vært siden en av sønnene mine ble født 1. oktober kl. 10.10 - på rom nr. 10 på sykehuset. Så da tenkte jeg det var naturlig å skrive inn klokkeslettet 10.10 som vekketidspunkt, sa en sprudlende vinner da Norsk Tipping ringte henne med budskapet om at hun hadde vunnet 50.000 kroner. 

Inn på møterommet

Hun var på jobb da Telefonen fra Hamar ringte kl. 10.10 - våken og klar. Men gledesbudskapet gjorde at pulsen slo noen ekstra - og gode - slag.  

- Tuller du? Er det sant? Nei, nei, nei... Det er helt utrolig - tusen, tusen takk!, utbrøt hun mens gledestårene presset seg fram. 

For ikke å forstyrre arbeidskollegene, trakk den glade vinneren seg tilbake på et møterom. Der konstaterte hun nok en gang at tallet 10 virkelig er hennes lykketall.

- Tenk at jeg skulle vinne, og det etter å ha meldt meg på med klokkelsettet sønnen min ble født. Jeg kan nesten ikke tro det.

Rørt x 2

- Har du noen tanker om hva pengene skal brukes til?

- Pengene kommer veldig godt med, da det kan bli en utenlandstur på meg og sønnene mine til sommeren, svarte hun - fortsatt tydelig rørt og svært glad. 

Ingrid Roterud Mathisen - som overbrakte gledesbudskapet fra Norsk Tipping - ble selv rørt under samtalen. 

- Det er utrolig moro å høre slike reaksjoner! Når vinneren feller noen tårer i glede, er det vanskelig for en lettrørt sjel å unngå klumpen i halsen. 

Dette kan du vinne

Alle som har bestilt vekking blir oppringt av Norsk Tippings vinnernummer, 625 60 000, på tilnærmet samme tidspunkt som de har angitt her.

Mens de fleste blir vekket av en automatisk telefon, vil én heldig person hver dag få beskjed fra vinnerteamet hos Norsk Tipping om at de har vunnet mye penger.

Dette kan du vinne:

  • Mandag - 50.000 kroner

  • Tirsdag - 50.000 kroner

  • Onsdag - 50.000 kroner

  • Torsdag - 50.000 kroner

  • Fredag - 1 million!

Vil du være med i konkurransen? Husk dette: 

  • Bestilling av vekking for neste dag må skje innen klokka 23.59 dagen i forveien.

  • Alle som har bestilt vekking blir automatisk oppringt av Telefonen fra Hamar, 625 60 000, på tilnærmet samme tidspunkt som de har angitt. Sørg for å slå på lyden på telefonen!

  • Deltakerne vekkes kun én gang per dag, så det kan være lurt å ha på vekkerklokke i tillegg.

  • Hver natt trekker vi én vinner, som vi manuelt kontakter på det tidspunktet vedkommende har bestilt vekking. Hvis han eller hun tar telefonen innen det har gått ett minutt, vinner vedkommende premien, hvis ikke går vi videre på lista.

  • Alle anrop kommer fra vinnernummeret vårt, 625 60 000, uansett om du har vunnet eller "bare" vekkes.

Mer utfyllende regler finner du HER.

Når du våkner av at telefonen ringer om morgenen, kan det jo hende du er litt i ørska. Derfor er det lurt å lagre Norsk Tippings vinnernummer, 625 60 000, slik at du er sikker på at du tar telefonen når vi ringer.

(Vinnersannsynligheten er 1:antall påmeldte deltakere. I denne konkurransen er premier på over 10.000 kroner skattepliktige. Du må være minst 18 år for å delta.)  

Relaterte artikler