flaxvinnerhistorie

Bråvåknet da han vant BilFlax-Volvo

Noen skraper i sofaen, andre skraper i butikken, mens enkelte skraper BilFlax på sengekanten og vinner en splitter ny Volvo XC60 T8 AWD R-design. Det gjorde vår heldige vinner fra Møre og Romsdal.

FLAX: Det er fortsatt uendelig mange Volvo XC60 T8 AWD R-design ladbar hybrid tilgjengelig som premie på digitale Flaxlodd og seks biler på tradisjonelle Flax-lodd hos kommisjonær.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:29. april 2018Endret:2. januar 2023

- Det var egentlig bare et lite innfall, sier mannen fra Møre og Romsdal.

- Jeg skulle til å legge meg og hadde tenkt å levere Lotto på mobilen, men tenkte nesten umiddelbart på BilFlax, så jeg satte inn ett par hunder kroner. Jeg skrapte to lodd, og på det andre loddet dukket det opp tre Volvo-symboler og det var naturligvis veldig artig, sier han og ler.

Gratulerer! Hvordan gikk det med nattesøvnen etter å uventet å ha blitt eier til en Volvo XC60 T8 AWD R-design ladbar hybrid?

- Det tok noen timer å sovne etterpå. Jeg var i utgangspunktet ganske trøtt, men det tok noen timer ekstra. Jeg har ikke fortalt noe til noen så feiringa har jeg til gode, sier han og humrer.

Hva er ditt favoritt Flax-lodd?

- Jeg skraper Flax litt etter innfrallsmetoden, men nå er BilFlax favorittloddet. Volvoen er en veldig kostbar og fin bil. Nesten i fineste laget for meg personlig synes jeg, men det er jo kjempeartig, sier den heldige bilvinneren fra Møre og Romsdal.

Superbil

Volvo XC60 T8 AWD, R-design er en SUV for opp til fem personer, spekket med avansert føreropplevelse, lyd, navigasjon, sportslig og sofistikert interiør, fra en  produsent i verdensklasse av sikre, sportslige og komfortable biler. 

XC60 T8 er også miljøvennlig i egenskap av å være en ladbar hybrid.

Du kan kjøre på elmotor, eller du kan velge hybrid-drift som enten kombinerer kraftkildene 2 x elmotor og forbrenningsmotoren, eller alle tre kraftkilder samtidig og da har du i årets Flaxbil ca 407 hk og 640 nm. dreiemoment tilgjengelig.

BilFlax kan du skrape digitalt eller kjøpe hos din Norsk Tipping-kommisjonær. Det er åtte biler i toppremie på de fysiske loddene. De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang og antall biler som kan vinnes er "uendelig".

BilFlax 2018 koster 25,-

Skrap BilFlax 2018 her

Vinnersannsynlighet BilFlax er 1: 312.525.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler