nabolagetvinnerhistorie

Iselin (27) måtte trippelsjekke - vant på første forsøk

Iselin Nordmarken sjekket Nabolaget-resultatet på mobilen og måtte se etter flere ganger før hun trodde det hun så. 

FØRSTE GANG: Iselin Nordmarken fra Åmot jubler hjemme i stua etter å ha vunnet 100.000 kroner i Nabolaget.
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:29. juni 2018Endret:2. januar 2023

Det var aller første gang 27-årige Iselin Nordmarken fra Åmot i Buskerud leverte Nabolaget, og det angrer hun ikke på. Hun stakk nemlig av med 100.000 kroner som hovedvinner i sitt nabolag. Da vi ringte kom det ikke helt overraskende på. Hun hadde nemlig sjekket resultatet, ikke én, men tre ganger. - Jeg gikk tilfeldigvis inn i appen for å sjekke, og der sto det. Jeg trodde det ikke først, sier hun. 

Ferien i boks 

Iselin har allerede planene klare for gevinsten.  - Jeg kom nettopp hjem fra Florida, og stortrivdes der. Så nå blir det tur neste år også, sier den glade vinneren.  - Hadde jeg hatt muligheten skulle det nok blitt en god feiring i kveld, fortsetter hun. 

Leksvik med millionen

Den som stakk av med den største premien denne kvelden var en mann i 40-årene fra Leksvik. Han var på treningstur da vi ringte.  - Dette er jo helt sjukt, sier han når vi forteller at han nå er 1 million kroner rikere.  - Det er lenge siden jeg har hatt sommerfugler i magen, men nå kjenner jeg dem, sier han.  Mannen forteller at sommerferien nå ser litt annerledes ut.  - Det var egentlig ikke planlagt noe spesielt for sommerferien, men nå blir det nok litt endringer der, sier han lattermildt.  

Vinnernabolagene fredag 29. juni

Følgende seks nabolag ble trukket ut denne uka:

  • Leksvik (Trøndelag) 

  • Åmot (Buskerud)

  • Drammen (Buskerud)

  • Lillehammer (Oppland)

  • Larvik (Vestfold)

  • Krokelvdalen (Troms)  

Du kan vinne hver dag i Nabolaget

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Og når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10.000 kroner.

Dermed er du med i trekninger hele uka for en femtilapp. Lykke til!

 

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler