jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten til topps: Vant over 2,7 mill.

En mann i 40-årene fra Arendal i Agder leverte Joker-kupongen sin et kvarter før spillefristen lørdag. Det viste seg å ikke være så dumt - han ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat og vant 2 795 000 kroner.

JOKERPREMIE TIL ARENDAL: Joker-kandidaten fra Arendal gikk til topps på premiestigen og vant over 2,7 millioner kroner.Adobe stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:1. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Over 85 000 nordmenn vant store og små premier i lørdagens Joker-trekning. Blant dem var det en mann fra Arendal som trakk det lengste strået. Arendalitten ble trukket ut som kveldens Joker-kandidat og hadde allerede før trekningen sikret seg en inngangspremie på 559 000 kroner.

Leverte et kvarter før spillefristen

– Herregud. Det kom virkelig som litt av en overraskelse, ler mannen når Norsk Tipping ringer for å gratulere han som kveldens Joker-kandidat.

– Jeg kom på at jeg ikke hadde levert hverken Lotto eller Joker i dag, et kvarter før spillefristen. Så jeg kastet meg rundt og leverte, noe som viste seg å ikke være så dumt, humrer mannen glad.

Mannen var storfornøyd allerede med inngangspremien og synes han hadde fine tall å spille på. Likevel ønsket han å overlate de logiske valgene til Embla.

– Jeg var ganske rolig da jeg begynte å snakke med deg, men nå er jeg såpass nervøs at jeg tror jeg heller ser trekningen på tv og lar Embla ta de logiske valgene for meg, sier Joker-kandidatet med litt skjelven stemme.

Arendalitten satt alene hjemme og var derfor noe usikker på om han skulle ringe sin kone for å dele gladnyheten allerede før trekningen.

– Jeg tror jeg ser trekningen og hvordan det går, før jeg ringer kona og forteller hva som har skjedd, humrer mannen lurt.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Full pott og til topps på premiestigen

Det ble dermed Embla sin jobb å ta de logiske valgene for arendalitten lørdag kveld. Tallrekke det skulle spilles på, fra høyre til venstre, så slik ut:

8 - 9 - 0 - 1 - 3

Det kunne knapt gått bedre: fulltreffer på alle tall gjorde at arendalitten gikk rett til topps på premiestigen og ble nøyaktig 2 795 000 kroner rikere.

Skal legge en plan før han forteller det til kona

Det er en smørblid mann som svarer på telefonen når Norsk Tipping ringer opp igjen etter tv-trekningen.

– Det gikk veien det, humrer den ferske Joker-millionæren glad.

Mannen forteller at han trenger litt tid på la million-budskapet synke inn, men at han nå vil prøve å bli så godt som gjeldsfri. 

– Det blir greit fremover nå ja. Jeg skal besøke datteren min igjen snart, så da må vi nok ut og spise litt god mat på min regning, humrer mannen glad. 

Etter beskjeden om at han var kveldens Joker-kandidat kom, ringte mannen til datteren så hun også kunne følge med på trekningen.

– Vi satt i hver vår by og så på trekningen, mens vi sendte meldinger til hverandre. Nei, dette er helt utrolig gøy, stråler mannen.

Nå gjenstod det bare å dele nyheten med kona.

– Jeg har lurt litt på hvordan jeg skal fortelle det til henne. Kanskje jeg skal sende et bilde av anropsloggen på telefonen min, så ser hun at Norsk Tipping har ringt meg to ganger, avslutter mannen lurt.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

Vi gratulerer!

Nye Joker-sjanser onsdag

Kommende onsdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Potten vil da ligge på ca. 1 million kroner. 

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler