jokervinnerhistoriefremside

Joker: Mann til topps med 2,7 mill. i premie

En mann fra Heimdal i Trøndelag var lørdagens Joker-kandidat. Han gikk helt til topps på premiestigen og vant 2 754 000 kroner.

KAN JUBLE: Joker-kandidaten hadde god grunn til å feire litt ekstra på lørdagskvelden.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:2. desember 2023

Lørdagens desidert heldigste Joker-spiller ble en mann i 40-årene fra Heimdal i Trøndelag. Han ble trukket ut som Joker-kandidat blant alle som hadde spilt Joker innen spillefristen lørdag.

Med en overføring fra onsdagens Joker-trekning på over 700 000 kroner, var han sikret en inngangspremie på 551 000 kroner uansett hvordan det gikk under trekningen. På toppen av premiestigen lå 2 754 000 kroner og ventet dersom han fikk rett i alle de logiske valgene, eller jokeren dukket opp.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Embla tok valgene

Da vi snakket med den heldige kandidaten før trekningen var han akkurat ferdig på jobb og skulle videre på trening. Han ble veldig glad når vi fortalte om inngangspremien, og mulighet for å vinne over 2,7 millioner kroner.

– Oi! så mye har jeg aldri vunnet før. Hvis jeg går til topps skal jeg betale ned gjeld, og dra på ferie til et varmt sted, sier mannen.

Han ønsket at maskinen Embla skulle ta opp-ned valgene for han. Embla rakk ikke å fullføre spillet, for på tall nummer fire dukket jokeren opp og sendte trønderen til topps i premiestigen. Han vil få utbetalt en premie på 2 754 000 kroner.

Joker
2. desember 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Da vi ringte opp den nybakte millionæren etter trekningen var han på trening. Han hadde likevel fått med seg trekningen og var svært glad over premien.

– Tusen takk, dette var den beste julegaven noensinne, ler han.

Premien har han planene klare for.

– Nå skal jeg betale ned gjeld, og bestille meg en ferie til Asia et sted, det blir fint for her er det veldig kaldt nå, sier mannen som ønsker å være anonym.

Vi gratulerer.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 1 mill. på onsdag

Neste Joker-trekning er onsdag 6. desember – da i følge med Vikinglotto-trekningen. Joker-potten vil da ligge på ca. 1 millioner kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler