jokervinnerhistorie

Joker uten tv-signal: så trekningen på mobil

Joker-kandidatens Altibox var kaputt da Norsk Tipping ringte 3. juli for  å informere om at han burde se på kveldens Lotto-trekning, og han måtte dermed følge med på mobilen.

INGEN PROBLEMER: Joker-kandidaten måtte ty til en noe mindre skjerm enn vanlig for å få med seg trekningen 3.juli.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:3. juli 2021Endret:3. januar 2023

- Oi oi oi. Nå blir jeg helt shaky her!

Spenningen ble nesten litt i meste laget for mannen i 50-åra fra Vestfold og Telemark som 3. juli ble trukket ut som Joker-kandidat. Han ville helst la maskinen trekke for seg, men forsikret om at han absolutt skulle få med seg sendingen på NRK senere på kvelden - selv om Altiboxen hadde takket for seg.

Man kommer nemlig langt med mobil i 2021, og planen var klar:

- Det er ikke signal i tv-en her, men jeg har jo mobilen og fibernett, sa den spente kandidaten, som nå skulle benke seg ned med barnebarnet og følge med når Joker-tallene gikk opp på skjermen.

Ikke til topps

Kveldens kandidat ønsket ikke å ta de logiske valgene selv og overlot ansvaret til maskinen Embla.

Dette er tallene han fikk tildelt:

7 - 5 - 3 - 3 - 9 

Kandidaten fra Holmestrand fikk en god start, men noen voldsom klatretur ble det ikke. Ved trekningens slutt var kun det nest nederste trinnet nådd - men en sluttsum på 515 000 kroner er da vitterlig ikke noe å kimse av.

Snart leggetid

Holmestrandingen, som satt ute i sola imens trekningen gikk, var selv godt foynøyd med resultatet.

- Det er helt utrolig. Jeg har bare gått her og trippa. Man tror ikke det skal skje, men håpet er jo der, sier han.

- En halv million inn på konto blir deilig. Det gjør seg, det!

Pengene skal få "stå der litt", men det spørs om det ikke blir litt ekstra kos når han drar på ferie med barnebarnet - som forøvrig er ung nok til at det begynner å gå mot leggetid når Norsk Tipping spør om det blir noe feiring i kveld.

- Det blir nok ikke så mye i feiring i dag, sier Joker-kandidaten imens hedersgjesten skravler noe iltert i bakgrunnen:

- Det er snart senga her nå.


Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.To sjanser hver uke

Hver uke byr på to muligheter til å spille Joker. I tillegg til trekningen på lørdag, i forbindelse med Lotto, er det nye Joker-sjanser hver onsdag, da i forbindelse med Vikinglotto. Det betyr at allerede onsdag 7. juli er det duket for ny Joker-trekning med rundt 2,7 millioner kroner i premiepotten. For å være med må man spille før spillestopp kl. 18.00.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler