Ble Joker-millionær mens hjemmelaget triumferte

Ble Joker-millionær mens hjemmelaget triumferte

FULL POTT: Joker ble det strengt tatt ikke for kandidaten fra Bodø, men resultatet ble det samme: Nå er 2,6 millioner kroner på vei mot nord.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping

Ble Joker-millionær mens hjemmelaget triumferte

Mens han så Bodø/Glimt rundspille Žalgiris ble en heldig mann fra Bodø Joker-millionær med over 2,6 millioner kroner i premie.

Joker-kandidaten fra Bodø var ikke å få tak i før trekning onsdag. Han var nemlig på tribunen og jublet mens Bodø/Glimt knuste litauiske Žalgiris 5–0, og hadde fort annet å gjøre enn å følge med på mobilen.

Embla sikret full pott

Det ble dermed maskinen Embla som måtte ta de logiske valgene for vår mann i Bodø. Kveldens tallrekke så slik ut:

1 - 3 - 1 - 6 - 1

Det gikk så godt som det kunne gå: Alle tall gikk inn og sikret full pott slik at inngangssummen på 536 000 kroner økte til 2 682 000 kroner.

Og etter kampen fikk Telefonen fra Hamar svar.

– Er man med, så er man med

Det var tydelig at bodøværingen hadde fått med seg hvem som hadde ringt han mens han var på kamp.

– Du har kanskje flere gode nyheter til meg, du? Spør han forventningsfullt.

Og det stemte jo: 2,6 millioner kroner var nå i full fart på vei opp til vinneren i nord.

– Nei... utbryter han betuttet, – Det er jo bare helt...

Joker-kandidaten forteller at han pleier å spille Joker fast – men bare på onsdager.

– Det har jeg gjort lenge, men dette hadde jeg aldri forventet. Men det er som kona sier: Er man med, så er man med, pleier hun å si, og hvis man ikke er med så vinner man i hvert fall ikke.

– Jeg vet knapt hva jeg skal si!

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere Joker-premier

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikrer seg en gjev premie onsdag og lørdag kveld. Over 20 000 store og små premier ble delt ut denne lørdagen til heldige spillere vinnere over hele landet. For eksempel var det fire heldige spillere som hadde 5 rette og sikret seg 67 375 kroner hver.

Nye Joker-sjanser lørdag

Kommende onsdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker, da i forbindelse med Lotto. Denne lørdagspotten vil ligge på ca. 2,1 millioner kroner.

            

Vinnersjanse i Vikinglotto:

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen  blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021 (Norge): 6 060 919
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 6
  • Antall millionærer i 2021 (Norge): 35
  • Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 310 096 130