jokervinnerhistorie

Ble Joker-millionær mens hjemmelaget triumferte

Mens han så Bodø/Glimt rundspille Žalgiris ble en heldig mann fra Bodø Joker-millionær med over 2,6 millioner kroner i premie.

FULL POTT: Joker ble det strengt tatt ikke for kandidaten fra Bodø, men resultatet ble det samme: Nå er 2,6 millioner kroner på vei mot nord.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:3. august 2022Endret:3. januar 2023

Joker-kandidaten fra Bodø var ikke å få tak i før trekning onsdag. Han var nemlig på tribunen og jublet mens Bodø/Glimt knuste litauiske Žalgiris 5–0, og hadde fort annet å gjøre enn å følge med på mobilen.

Embla sikret full pott

Det ble dermed maskinen Embla som måtte ta de logiske valgene for vår mann i Bodø. Kveldens tallrekke så slik ut:

1 - 3 - 1 - 6 - 1

Det gikk så godt som det kunne gå: Alle tall gikk inn og sikret full pott slik at inngangssummen på 536 000 kroner økte til 2 682 000 kroner.

Og etter kampen fikk Telefonen fra Hamar svar.

– Er man med, så er man med

Det var tydelig at bodøværingen hadde fått med seg hvem som hadde ringt han mens han var på kamp.

– Du har kanskje flere gode nyheter til meg, du? Spør han forventningsfullt.

Og det stemte jo: 2,6 millioner kroner var nå i full fart på vei opp til vinneren i nord.

– Nei... utbryter han betuttet, – Det er jo bare helt...

Joker-kandidaten forteller at han pleier å spille Joker fast – men bare på onsdager.

– Det har jeg gjort lenge, men dette hadde jeg aldri forventet. Men det er som kona sier: Er man med, så er man med, pleier hun å si, og hvis man ikke er med så vinner man i hvert fall ikke.

– Jeg vet knapt hva jeg skal si!

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere Joker-premier

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikrer seg en gjev premie onsdag og lørdag kveld. Over 20 000 store og små premier ble delt ut denne lørdagen til heldige spillere vinnere over hele landet. For eksempel var det fire heldige spillere som hadde 5 rette og sikret seg 67 375 kroner hver.

Nye Joker-sjanser lørdag

Kommende onsdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker, da i forbindelse med Lotto. Denne lørdagspotten vil ligge på ca. 2,1 millioner kroner.

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler