jokervinnerhistorie

Over 600 000 Joker-kroner på vei mot Stavanger

En heldig kvinne i 40-årene fra Stavanger i Rogaland kan snart vente seg over en halv million kroner inn på konto i god tid før jul.

VESTOVER: Joker-kandidaturet gikk til Stavanger 3. desember. En heldig kvinne økte inngangspremien til 669 000 kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:3. desember 2022Endret:10. januar 2023

Hvordan lyder en førjuls-utbetaling på flere hundre tusen kroner? De fleste ville nok takket ja, men en heldig kvinne fra Stavanger fant lørdag ut hvordan det faktisk føles.

Spillefrist for Joker er hver onsdag og lørdag kl. 18.00

Økte inngangspremien

Før trekning var Stavanger-kvinnen sikret en inngangspremie på 535 000 kroner. Joker-kandidaten var ikke med på TV under trekningen ettersom hun ikke tok telefonen før sending. Dermed var det datamaskinen Ask som tok de logiske valgene for den heldige.

Dette var kvinnens Joker-tall:

5 - 5 - 1 - 4 - 7

Helt til topps gikk det ikke for vestlandskvinnen, men en liten økning på inngangspremien ble det: Etter bom på to av fem tall sikret hun seg en total premiesum på 669 000 kroner.

Glad vinner

– Så kjekt da, stråler den glade vinneren da Telefonen fra Hamar ringte etter trekning. Hun fikk seg en god latter da hun hørte premiesummen.

– For en gave! Hvor heldig er ikke jeg? Jeg pleier å ha en ti-ukers liggende inne på Joker men det er jo ikke akkurat noe man går og tenker over, smiler hun.

Premien kom litt brått på, så noen premieplaner hadde hun ikke på stående fot.

– Men dette skal jeg absolutt få glede av, det kan jeg love deg.

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.

LES MER: Grenser, pauser og spillregnskap – hva betyr det egentlig?Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fire spillere vant over 100 000 kroner

Det er ikke bare Joker-kandidaten som kan juble hver onsdag og lørdag. I Joker er det alltid flere vinnere av både store og små summer, og blant de mer heldige denne gangen fant vi for eksempel fire spillere som hadde 5 rette og sikret seg 122 940 kroner i premie.

Norsk Tipping gratulerer alle de heldige vinnerne!

Nye Joker-sjanser lørdag

Neste Joker-trekning er onsdag 7. desember, da i forbindelse med Vikinglotto. I og med at Joker-kandidaten fra Stavanger ikke gikk helt til topps får vi her en overføring på 2 008 000 kroner vil det her ligge ca. 2,9 millioner kroner i Joker-potten.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler