jokervinnerhistoriefremside

Millionpremie til årets første Joker-kandidat: – Fikk en mistanke

Årets første Joker-kandidat var en mann fra Skaun i Trøndelag, som like godt hanket inn over 1,8 millioner kroner i premie.

TOMMEL OPP: En mann fra Skaun i Trøndelag vant 1,7 mill. i Joker.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenForfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:3. januar 2024Endret:4. januar 2024

Blant onsdagens over 20 000 Joker-vinnere var det en mann fra Skaun i Trøndelag som trakk det lengste strået. Han ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat.

Trønderen var dermed sikret en inngangspremie på 521 000 kroner. Øverst på premiestigen lå 2 607 000 kroner.

Vi fikk ikke tak i mannen på telefon før trekningen. Dermed ble det opp til datamaskinen Ask å ta de logiske opp/ned-valgene for mannen onsdag kveld.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

– Rakk ikke ta den

Joker-kandidatens tallrekke så slik ut (leses fra høyre til venstre):

7 - 0 - 6 - 0 - 7

Det ble en lei start for Joker-kandidaten med bom på første tall. Treff på de resterende fire tallene sendte likevel mannen nest øverst på premiestigen. Årets første Joker-millionær kan dermed glede seg over at 1 877 000 kroner er på vei til hans konto.

Vi fikk tak i Joker-kandidaten på tredje forsøk. Han hadde ikke sett trekningen på tv, og ante heller ikke at han var blitt Joker-millionær.

– Jeg så jeg hadde en oppringning tidligere i kveld, men jeg rakk ikke å ta den. Da dere ringte igjen nå i stad, fikk jeg en mistanke om at det kunne ha noe med Joker å gjøre, sier trønderen, som selvsagt er særdeles godt fornøyd med å vinne over 1,8 millioner kroner.

– Dette var jeg ikke forberedt på, men jeg tror det skal gå rimelig bra, humrer han med kona i bakgrunnen.

Den ferske Joker-millionæren sier han skal bruke noe av pengene på garasje, i tillegg skal badet pusses opp.

Mannen kjøpte kupongen på OBS City Lade.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Over 20 000 vinnere

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie denne onsdagskvelden. Mer enn 20 000 små og store premier ble delt ut denne kvelden til heldige vinnere. Blant disse var det fire spillere som hadde 5 rette og sikret seg 68 630 kroner hver i andrepremie.

Joker
3. januar 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Nye Joker-sjanser

Allerede kommende lørdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Siden kveldens vinner ikke nådde helt opp, vil vi få en overføring på 730 000 kroner til lørdagens Joker-trekning. Potten vil da ligge på ca. 2,8 millioner kroner

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler